Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyitott orrú cipőhöz harisnya...

Nyitott orrú cipőhöz harisnya mekkora divatbaki? Lehet vagy nagyon gáz?

Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
10%
Cipőt soha nem veszek fel harisnya nélkül. Anélkül gáz.
2016. júl. 19. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire látszódik, hogy van rajtad harisnya, ha nem látszódik annyira, akkor nem vészes.
2016. júl. 19. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen harisnya orrerősítéses és mennyire vastag?
2016. júl. 19. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Eddig úgy tudtam, hogy tilos mindenfélét, de aztán rájöttem, hogy külföldön nagy divat felvenni színes vagy fekete harisnyát nyitott orrú cipőhöz és csak a testszínűt nem szokás.

[link]

[link]

2016. júl. 19. 21:52
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
Nekem ez olyan szandál zoknival-érzetű, nem tetszik.
2016. júl. 19. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:

A legtöbb divat divatbakiból születik... :)

Egy orrvarrásos, testszínű nejlon harisnya, vagy átlátszóbb fekete, az elég furán néz ki nyári szandállal.

De ha nincs varrása, akkor egy csak orrnál nyitott, alkalmibb cipőnél szerintem teljesen oké.

Ez a fekete/színes harisnya + szandál kombó tényleg sok helyen divat, szerintem tud jól kinézni.

Párszor én is vettem fel harisnyához nyitott orrú cipőt, sőt, egyszer a fekete pamut harisnya + színes nyári (nem nyitott) telitalpú kombóval is megjelentem, de tetszett mindenkinek. :D

Egyébként legrosszabb esetben max. kitűnsz a tömegből. De mondom, ha jó megjelenéssel veszel fel valamit, akkor az nézhet ki önmagában bármilyen böszmén, mert ha látják, hogy te csinosan és magabiztosan lejtesz benne, akkor nekik is kelleni fog... így születik a divat. :D

2016. júl. 20. 02:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem pl. a belinkelt képeken lévők is tetszenek.
2016. júl. 20. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!