Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehet ilyen harisnyát...

Hogy lehet ilyen harisnyát csinálni? Nem gáz?

Figyelt kérdés

Hasonlót készítettem, csak vastagabb anyagból, több lyukkal és kevesebb (mi is annak a neve, mikor így végig szakad (?) szabályosan?) na igen, azzal.

Látszik, hogy home-made, és nem bolti.

Ezáltal (is) nem tudom, hogy fel merjem-e venni... Sokan r.bancnak néznének, azt hiszem. :D

Nem gáz ilyet hordani?

2016. jún. 25. 22:56
 1/7 A kérdező kommentje:
2016. jún. 25. 22:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Na és olyan technika kellene, amivel nem igazán lehetne megmondani, hogy nem bolti.
2016. jún. 25. 22:58
 3/7 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de szerintem ez max egy rock koncerten lehet helytallo , mashol - pl iskolaban , munkahelyen- nem nagyon illendo viselet ez, azon tul, hogy valoban sokan ribisnek fognak titulalni. es bar nem egy szaggatott harisnyatol lesz ribi, a ribi, de azert gondolom nem akarod, hogy ezt sussek rad...... en nem vennem fel .
2016. jún. 25. 23:37
 4/7 anonim ***** válasza:

ha rocker vagy jársz ilyen helyekre pl koncertre simán elmegy szoktam ilyenbe látni csajokat :)

sztem ird be keresőbe gugliba angolul h szakadt harisnya házilag és csináld meg magadnak :D sztem ollóval 1-2 perc és kész :D

2016. jún. 25. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Utcára nem ajánlom hacsak nem akarsz az utca emberétől sajnálkozo pillantasokat kapni, hogy ejjj szegény kislány meg egy rendes harisnyara se futja neki.

Amúgy ja egy koncertre simán jó.

YouTubeon írd be hogy ripped tights vagy hasonló mert mindenféle home made videó van már.

2016. jún. 26. 04:59
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem ez nagyon igénytelen és gáz, pláne egy bizonyos életkor felett. maximum fesztiválra tudom elképzelni, ha 16 éves vagy. de inkább felejtsd el.
2016. jún. 26. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Kizárólag rockereknek tudom elképzelni.

[link]

[link]

Másképp valóban útszéli hatást kelt, pláne magassarkúval. Boltban én még soha nem láttam olyat, hogy szándékosan kiszaggatott harisnyát lehetne venni, szóval szerintem minden ilyen darab otthon készített. És nem attól fognak ribinek nézni benne, hogy bolti vagy házilag készített-e.

De ha mindenképp ilyet akarsz, akkor tessék: https://www.youtube.com/watch?v=_I7_BPU6Hr4

2016. jún. 30. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!