Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehet ilyen harisnyát...

Hogyan lehet ilyen harisnyát csinálni? (link)

Figyelt kérdés

[link]

Halloween-i party lesz nálunk és ilyen harisnyát szeretnék felvenni tudja valaki hogyan kell csinálni?

2010. okt. 26. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha minden igaz akkor fogsz egy nejlon harisnyát és kissebb-nagyobb lyukakat vágsz bele... először ha van egy rossz harisnyád azon próbáld ki,mert nem biztos, hogy jó.. sok sikert :)
2010. okt. 26. 15:20
 2/6 A kérdező kommentje:
nem nagyon sikerül:(
2010. okt. 26. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

nemtudsz bele köröket vágni?

nemtudom ebben mi nem sikerül

2010. okt. 26. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem tudsz mert ha csak simán belevágsz nejlonharisnyába szétfoszlik.szerintem ilyet ruhaboltokban lehet kapni, én tavaly vettem gyárilag lyuggatottat. de talán ha belevágsz, aztán a szélét lekened körömlakkal akkor ilyen lesz.legalábbis ha elkezd szaladni a szem és nem tudok harisnyát cserélni pl napközben én mindig le átlátszó körömlakkozom és ha megszáradt rajta nem fut tovább
2010. okt. 26. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
A lánynak is szalad egy kicsit a képen. Nem köröket kell bele vágni, hanem egyeneseket, és az szétnyúlik körre.
2010. okt. 26. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:
És ne nejlon hanem pamutharisnyár használj,mert az nem szalad fel,ha szétvagdosod.ÉS a körök helyett inkább a csíkokat ajánlanám.
2010. okt. 26. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!