Harisnyababee kérdése:
Milyen harisnyát használtok nadrág alá a hidegben?
Figyelt kérdés
Sima testszinűt?Vagy másmilyet?Olyat amit egyébként is pl szoknyával?Ha egy picit sérült az gáz nadrág alatt?(pl,ha egy kis szaladás van rajta)2011. nov. 4. 15:01
1/5 anonim válasza:
Én ilyesmit, amit szoknyához fel lehet venni nyáron, nem tudom mi a neve!!!
2/5 anonim válasza:
Szerintem telejsen mindegy milyet húzol a nadrág alá, hisz nem látszik. A lényeg, hogy meleg legyen. Én a 180 denes feketémet szoktam felvenni.
3/5 anonim válasza:
én a rendes vastag harisnyát választanám, mert én nem hordok. amúgy teljesen mindegy hogy milyen, lehet sérült, azt csak te látod, akár lehet vmi színes és csíkos is :) a lényeg hogy ne fázz.
5/5 anonim válasza:
En vekony harisnyat szoktam testszinut,vagy feketet.ennyi pont eleg, hogy ne fazzak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!