Harisnyát milyen ruhafestékkel érdemes megfesteni? (Amivel színátmenetet is lehet csinálni)
Szerintem egy kicsit vastagabb, nem nejlon harisnyát bármilyen jobb minőségű textilfestékkel be lehet festeni, színátmenetet pedig minden festékkel tudsz csinálni, hogy ahol világosabbra akarod, ott nem áztatod annyi ideig. :)
Nejlon harisnyát nem biztos, hogy megfogja rendesen.
Amúgy köszi az ötletet, lehet kipróbálom :D
Iszonyat drágák ezek a harisnyák, a franc fizet annyit, ha magamtól is meg tudom csinálni. :D
Szép, szép... de van egy határ pénzben.
Mennyibe kerül? Lehet én vagyok béna, de nem látom az árat, ha megnyitom a linket. Egyébként ezek is nylon harisnyák, csak jó vastagok. Nem csak a vékony harisnyák vannak nylonból, vannak 2-300 denesek is, az is ugyanúgy nylon.
Sajna ezt nem tudom, hogy lehet kivitelezni.. :/ Vékony, testszínűre viszont lehet rajzolni tussal, esetleg szemceruzával. A szemceruzás módszer nem túl tartós, ha szeremcsés vagyok 2-3 órát kibír. A tus az már tartósabb, az akár 2-3 használatot is rajta marad, bár ezzel nehezebb dolgozni, mert nem lehet lábon csinálni, viszont a harisnyát meg ki kell feszíteni, h jó legyen a rajz. Messziről úgy néz ki, mint egy tetkó, gyakorlatilag bármit rá lehet rajzolni, csak nagyon oda kell figyelni, h hogy áll a rajz, és hova fog esni a lábon.
Oké, tudom-tudom ez nem kapcsolódik a kérdéshez, de én csak ezt a harisnya festési módszert ismerem, viszont azok is nagyon tetszenek, amik a link alatt vannak, ezért kíváncsi lennék én is a fejleményekre, h kiderül e, hogy hogy lehet csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!