Nem gyerekes, jól néz ki, szép pöttyös. Nálunk 9-ikben sokan kézitáskával jártak, de középsuliba az nem való, max egyetemre. Sok könyvet kell cipelned, füzeteket, tolltartót, kaját stb., a kézitáska nagyon kényelmetlen, ha sokat pakolsz bele, és nem is bírja mindegyik.
2016. júl. 17. 12:53
12/16 anonim válasza:
Nálunk max első pár napban jártak ilyen kézitáskákban, de aztán rájöttek, hogy olyat a felsőbbévesek közül is csak a ribisebbek hordanak, szóval az egész suliban úgy 15 lány. A többiek normális hátizsákot vagy oldaltáskát hordanak. És nekem tetszik ez a táska :)
2016. júl. 17. 17:55
13/16 anonim válasza:
Egyértelmű választ nem lehet adni erre a kérdésre, valakinek vagy tetszik vagy nem. Az a lényeg, hogy neked tetszen, a többi már lényegtelen! Ügyesen a gimiben, addig is pihenj sokat!
2016. júl. 18. 00:37
14/16 anonim válasza:
Jó választás, szerintem nem fogod megbánni. Ha a mintájában nem vagy teljesen biztos akkor nézz szét jobban, de megéri hátizsákot venni. Felénk is sokan szaladgálnak kézitáskával , de szerintem praktikusabb egy hátizsák, jobban pakolható, nem gyűrődnek benne annyira a dolgok. És egyébként is -nem tudom hova fogsz járni, de magamból kiindulva írom a számot- 13 kg-ot nem olyan kényelmes minden nap egy divattatyóban húzni magaddal.
Ha kevés cuccot kell hordanod akkor nézz esetleg egy oldaltáskát , de tényleg csak akkor ha nagyon minimális súlyt kell cipelned , különben gerincferdülést okozhat.
2016. júl. 18. 10:06
15/16 444222 válasza:
Ne vegyél ijet...másfajta jobb lenne nem azért mondom kert gyerekes de nekem 4 hónap után elkezdett foszlani a varrás és a cipzár is elromlott bedig csak hatodikos kónyvek voltak benne.
2016. júl. 19. 12:45
16/16 A kérdező kommentje:
Szerintem maradok ennél a hátitáskánál, mert nem igazán preferálom az iskolában a kézitáska, illetve a női táska használatát, legalábbis az én korosztályomban nem. Én biztosan nem férnék el benne, meg talán nem is az én stílusom az ilyesmi. Mindenesetre köszönöm a válaszaitokat, nagyon hasznosak voltak számomra! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!