Milyen táskát vegyek középiskolába? (Bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Egy "dark" lány,aki szeretne kicsit nőiesebb kiegészítőket,milyen táskát vegyen?Mindenféleképp feketét,és valami olyat,amit fél vállra lehet akasztani,ami most a "divat" de még sem tömegcucc.Olyan kéne amit online meg lehet rendelni!2012. jún. 2. 13:36
2/12 A kérdező kommentje:
Kösz a hasznos választ...
2012. jún. 2. 13:42
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Hát,őszintén nem ilyenre gondoltam hanem olyanra,ami nem válltáska,de mégis vállra akasztható.Amiből ki se nézik hogy iskolatáska.Bocsi de nem tudom elmagyarázni .
2012. jún. 2. 14:02
6/12 anonim válasza:
áá ez nem jó... mondom h fila az való neked
7/12 anonim válasza:
Esetleg itt nézz körbe, régebben voltak jó cuccaik!
wwww.darkshop.hu
8/12 anonim válasza:
Bocsi, elgépeltem :D természetesen csak 3 w kell :D
9/12 anonim válasza:
Az oldaltáskát csak akkor hord, ha a napi vonszolt motyód kevesebb mint 6 kiló. Máskülönben gerincferdülést csinálsz magadnak és mehetsz gyógytornára.
Az egészségedet nem érdemes feláldozni a divat oltárán. De te tudod.
Amúgy én a bőrtáskára szavazok. Az még te is hordhatod nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!