Szerintetek milyen ez a táska középiskolába?
Nekem nagyon tetszik,arra gondoltam szeptemberre veszek egy ilyet.Szerintetek praktikus?Nektek tetszik amúgy?
nem ilyen a stílusom de rohadtul tetszik><
15/L
Szerintem csodálatos leszel vele!
Legalább 30 évesen nem kell lehajolnod a lányodhoz, mert már úgyis mindegy lesz... muha ha ha!
Ezen gondolkozom még,mert ez nagyobb.Így szerintetek?
Középsulis lánynak nem engednék oldaltáskát suliba.
Az egy dolog, hogy jól nézel ki, de akkor milyen szeretettel gondolsz magadra, amikor fájni fog 15 év múlva a derekad!
Tudom, hogy 30 évesen már úgyis mindegy nektek, most vagytok fiatalok, akkor meg már egy lelakott anyukák... de azért boldogabb lennél akkor is, ha egészségesnek érezhetnéd magad.
Az első.
Én sem vagyok annyira idős. 3 éve még én is középsulis voltam. Csak sajnos most van egy régi osztálytársam, aki gerincferdüléses lett és 1 óra után iszonyúan fáj a háta, ha ülnie kell. Pedig ő is csak 22 éves. És mióta ismerem ő is válltáskát hordott. Szóval ez engem is megdöbbentett.
De persze a te egészséged. Csak szerintem nem mindegy, hogy életed 60 évéből 40 küzdesz végig vagy csak 10-et.
Az elsőnél az tetszik, hogy látszanak a halálfejek, meg jó hozzá a kendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!