Mutatnátok divatos hátitáskákat suliba (jövőre fog kelleni)?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok(L), jövőre 9.-es, kellene egy új táska, de a szüleim nem engedik az oldaltáskát. Mutatnátok divatos és "menő" hátitáskákat?
A jelenlegi táskám zöld és ez szerintem gáz, de nekem tetszik, és ne írjon senki olyat, hogy ha nekem tetszik, akkor jó az is, mert igenis adok mások véleményére.
2012. máj. 23. 19:03
1/3 anonim válasza:
A Converse hátitáskák nagyon szépek meg Samsunite -nak is vannak jók...
Nekem is ugyanez volt a baj, hogy nem engedték, de megértem mert nagyon elhúzta a gerincem és 2 kabátomat szakította ki a félvállas táska. 14/L
2/3 anonim válasza:
Attól függ, mennyit tudsz rászánni, de ha többet, az Eastpak táskái szerintem nagyon jók :)
20/L
3/3 anonim válasza:
jövőre fog kelleni--- nem valami magyaros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!