Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek eredeti LV táskát...

Szerintetek eredeti LV táskát kaptam? (bővebben)

Figyelt kérdés

Apumtól kaptam ajándékba egy Vuitton táskát, mert már régóta arra vágyom. Nem kérdeztem hogy eredeti-e vagy hogy mennyi volt, hisz ajándék lónak ne nézd a fogát.

Külsőre rendben van, belül is jó anyaga van, megvannak a minták is minden szupi. Mindenhova kiírva made in parisstb.

Csakhát mindenfelől azt hallani manapság hogy rengeteg a hamisítvány meg akik azzal villognak és azért jó lenne tudni hogy eredeti-e vagy nem, apumtól nem tudom most megkérdezni. :)

Köszi a válaszokat.

2012. máj. 19. 02:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja igen a belseje is LV mintázatú meg szövegű papírokkal volt kitömve meg volt benne ilyen tornazsák szerű is xd ha ez számít valamit..
2012. máj. 19. 02:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha apukád fizetése 1 millió forint felett van, talán egy gondolatot el lehet ereszteni, hogy TALÁN eredeti, de alatta 99%, hogy hamis.

És ebben az esetben is tuti az.

2012. máj. 19. 06:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, a "tornazsák" csak az eredetiekhez jár. :) Abban tarthatod a táskát, ha épp nem hordod magaddal. Örülj neki! :)
2012. máj. 19. 08:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. máj. 19. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!