Szerintetek jó ez a táska középiskolába?
Figyelt kérdés
Tudom-tudom, még messze van a szeptember, de most leszek középiskolás, úgyhogy egy picit félek, így amiben tudok, már most felkészülök.
Ezt a táskát néztem ki, szerintetek nem néz ki túl gyerekesen? Megfelelő az ilyen egy gimnáziumba? El fog férni minden? [link]
Előre is köszönöm a segítségeteket!
14/L
2016. júl. 17. 03:16
1/16 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki, kellően nagynak is tűnik, úgyhogy használd egészséggel!
3/16 anonim válasza:
Úgy őszintén én egy kicsit gyerekesnek tartom középiskolába,de mindenkinek szíve-joga eldönteni,hogy mi tetszik neki. Használd egészséggel. :)
4/16 anonim válasza:
Szerintem középsuliba próbálj keresni valami mást.Persze ha nem érdekel mások véleménye..de akkor minek irtad volna i a kérdést?Szóval ha megnézed majd a legtöbbnek kézi táskája van vagy milyen na nem jut eszembe az a pakolós.A deichmanba vagy ccc ben nézz körül mert ha ilyet veszel szerintem meg fogod bánni.Kilencedikben én is ilyesmivel kezdtem de irritált hogy csak nekem volt olyan ezért én is cseréltem.De ha hátit szeretnèl akkor meg próbálj más mintában keresni mert ezt olyan 3-6 osztályban tudnám elképzelni.:)Jol teszed hogy már most elkezdesz készülődni.Sok sikert😊 16/L
5/16 anonim válasza:
Hallod.Kössz szépen higy kiirtad ezt a kérdést mert most megnéztem a deichmann oldalán a taskakat es meg en is talaltam : [link]
Kb ilyeneket nézz a erdekel masok velemenye.Nekem is ilyesmi lesz☺
6/16 anonim válasza:
Szerintem is gyerekes egy 14 éves lánynak
7/16 anonim válasza:
Szerintem ez a táska egyáltalán nem gyerekes. Én is hordtam ilyen formájút, még a gimiben is.
8/16 anonim válasza:
Nem gyerekes. Nálunk is hordtak ilyet gimiben.
9/16 anonim válasza:
szerintem nem gyerekes, teljesen jó
ha meg sok cuccod van, sokkal praktikusabb a hátizsák, mint a válltáska
10/16 anonim válasza:
Szerintem se gyerekes. Sokkal kényelmesebb mint egy kézi/válltáska. És nem leaznek kiatta gerincproblémáid, ha sok mindent kell benne cipelned Én hatosztályis gimibe járik, és nálunk mindenk háizsákot hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!