Ki az a hulye aki sugarbirdben vasarol?
Eddig nem nagyon ismertem ezt a markat, de most facebookon szembejott velem, es leesett az allam, amikor megneztem ennek a Dukai Reginanak a 'kollekciojat'. (Allitolag az ove, kozben kb annyi koze lehet a ruhak tervezesehez mint nekem)
Ilyen ruhakat 1000 ft-ert megvarrat az ember, annyira egyszeru es szinte minden mas boltban tizedennyiert meg lehetne ilyeneket venni. Komolyan nem ertem.... Vannak emberek, akik ezeket ilyen aron megveszik?
Húha,hogy még ilyenekből is ekkora problémát kell csinálni... mindenkinek más az ízlése.Ha nem vagy féltékeny akkor csak imádsz kötözködni a többi emberrel,mert nincs jobb dolgod?
Nem mint ha lenne sugarbirdből ruhám... nem ár miatt,hanem egyszerűen nem találtam semmit,amit magamhoz illőnek gondolok.De ettől függetlenül mindig bemegyek hát ha van valami.Nincsenek előítéleteim,hogy aki oda megy vásárolni az sznob.És igen,valóban 1-2000 Ft anyagára van ezeknek a ruháknak és csak a márka név nyomja rá.DE a kínaival szemben jobb minőséget adnak.Aki akarja a kínait az hordjon azt.Én nem élek vele.A Mayo Chix és társai nekem is hasonló hatást keltenek,mint a kínaikban,mert nem bírom a strasszköveket.De a minőségük ebben az esetben is sokkal jobb.
Mellesleg nagyon szép összetartóak a magyar emberek... ahogy látom,hogy azt pontozták le a válaszadók közül,akiket nem zavarja az,hogy mit hord a másik hanem hagyja,hogy úgy öltözzön ahogy szeretne és nem tesz rá megjegyzéseket.Fantasztikus,hogy mindenki más azt szeretné,ha ugyan olyan lenne mint ő.Teljesen nevetséges ez az egész veszekedés ami itt folyik.Miért nem tudjátok egyszerűen csak elfogadni és annyit mondani : legalább én nem vagyok olyan hülye. És annyiba hagyni...
Előző, a kérdezőnek meg pár embernek még itt elég erős komplexusa van, ha azzal tölti az idejét, hogy mások öltözködéséről fórumozzon... Szegények "kicsit" világtalanok...
Egymás hülyeségére bólogatnak, és örülnek annak, hogy "na most jól megmondtuk itt mindenkinek, mi, a legnagyobb stílusokonok"! :D
Komolyan remélem, hogy ők nem felnőtt emberek, hanem valami unatkozó 12 évesek. Agyi szint ezt sugallja.
A régi generáció már rég kiszállt a Sugar-ból mert összeqrválkodtak aniy milliárdot hogy egyik a legöregebb asszem a Szilvi már az év 360 napját a Maldív szigeteken tölti. Én nászúton voltam ott az kb 1,5 millió volt el lehet képzelni hogy évente 150 milliót csak nyaralásra tud fordítani.
A másik átment fotósba, a harmadik saját ruhamárkáját nyomatja valami kötöttáru- na ő közülük a legöregebb, a legrondább annyira szét van kokózva a feje hogy eszméletlen akárhogy varratja akkor is 50-nek néz ki.
A Zimilindi miután végigqrválkodta az USA-t pókerkirályostul meg 200 kilós nigga bengák ölelgették a derekát vagyis mindenféle sexpartíkon nyomult - most itthon próbál valamitkezdeni magával - gondolom ott nem voltak barátai, sem ismerősei, és azért a mai világban ahol a 14 éves lányok is nyitottak a pókermilliárdosok kegyeire egy 29 nő valljuk be nyugdíjas.
Átadták a stéfétabotot és a céget más ribiknek párszáz millióért.
A legérdekesebb hogy én a Dukai Reginát láttam évekkel ezelőtt a Deák téri Sturbucksban, gyönyörű volt, de fáradt, nagyon nagyon magas, és vékony, tökéletes aranybarna bőrrel, nagyon hosszú hajjal, és egy kb egymilliós Birkin-nel a vállán, abból is egy limitált szériással.
Szóval ők maguk nem igzán hordták a ruháikat, csak promótálták azokat.
Egyébként silány, ócska, valóban mindenhonnan lopkodott ötletű cuccok tescós minőségben.
horvátéva. Meglapően alacsony szerintem 165 cm ha lehet. Egyébként ő a l egkedvesebb közöttük, legközvetlenebb.
Egyiket másikat személyesen nemis ismertem, de összefutottam velük.
A szilvi a leghatározottabb nő közöttük, de annyira el van szállva földön túli szépségétől és az abból megszerzett hatalmas vagyontól, hogy akkora egó mellett nincs helye max a macskáinak az életében.
A Linda hűvös udvarias, nem barátkozós típus, és ő legalább tényleg modell-magasság olyan 177 cm körül lehet.
Dukai szintén ugyanilyen és ő is magas, előző kettő alacsonyak.
A Horvát Évát látnád élőben, elájulnál a kokó és a botox jól tönkretette, és kb 158 cm magas.
Nagy fej, kicsi test és baromi ronda arc.
Mindegyik drágán dolgozott anno :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!