Ki az a hulye aki sugarbirdben vasarol?
Eddig nem nagyon ismertem ezt a markat, de most facebookon szembejott velem, es leesett az allam, amikor megneztem ennek a Dukai Reginanak a 'kollekciojat'. (Allitolag az ove, kozben kb annyi koze lehet a ruhak tervezesehez mint nekem)
Ilyen ruhakat 1000 ft-ert megvarrat az ember, annyira egyszeru es szinte minden mas boltban tizedennyiert meg lehetne ilyeneket venni. Komolyan nem ertem.... Vannak emberek, akik ezeket ilyen aron megveszik?
pff...:)) hiaba mocskoljatok a zarat meg tarsait,oke hogy nem a vilag legjobb markai,de nem hiaba van annyi uzletjuk vilagszerte ... nem a legjobb minoseguek oke,de szababan,stilusban sot meg minosegben is triplan veri a sugar birdet meg a mayochixet(satobbit) ... hat mi ezekben a szep ? mutassatok egy olyan sugarbirdes ruhat,aminek jo a vonalvezetese,meg izleses... mert en akarhanyszor be megyek a mayoba,vagy a sugarbirdbe soha nem talalok magamnak olyan ruhat ami tetszene.Es az aruk? na az valami rohej,mar ne haragudjatok :))
nem mellesleg,az ilyen ruhakat mindig valami tucat izlestelen nokon latom.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Tessék nem csak a Sugarbirdben kapni ezeket a ruhákat
hahaha
meg is érdemli a sok buta liba, hogy dukai így átb assza a fejüket és eladja nekik 10x áron a szart:D gondolom, ha egy átlagos, névtelen, hétköznapi kinézetű nő mutatná be a ruhákat, senkinek nem kellenének ennyiért.
na ennyi! nem csak mi gondoljunk igy.
itt az elo pelda,hogy milyen reteg hordja ezeket a rongyokat.
Aki minőségre és egyedi darabokra vágyik! :)
Kár, hogy ilyen horribilis áron kínálják őket. Nekem van pár ruhadarabom ebből a márkából, igaz, a többségüket akciósan, leárazva vettem. :) Így jobban megéri!
Amerikában is egyre nagyobb teret hódít. Nemrégiben Beyoncé egy, az Amore Primavera kollekcióból származó ruhát viselt. :) A kollekciót Olaszország ihlette, nézd meg, ha gondolod!
Tavaly november tájékán pedig a Playboy-villa tulajdonosának felesége, Crystal Hefner is tervezett egy limitált kollekciót a márkának. Gyönyörű darabok.. A legjobb viszont egyértelműen a Disney és a Looney Tunes kollekció.
Egyébként ha az embernek van egy Sugarbird ruhája, és betartja a mosásra vonatkozó szabályokat, abból nem származhat baj. :) Tartós, strapabíró darabok, tapasztalatom szerint..
Egyébként az általad felsorolt márkák közül a Zarát én is kedvelem, a Mango-t viszont nem ismerem túlzottan. Mindenféle márka megtalálható a szekrényemben, mindig ott vásárolok, ahol éppen megtetszik valami. :D
Utolsó válaszoló voltam. 19/L
Akinek erre van igénye,vegye csak meg nyugodtan. Nem számít,hogy máshol hasonlót kap sokkal olcsóbban, mert az ilyen embereknek maga a márka jelenti a presztízst,és a hozzá hasonlók első pillantásra tudni fogják,hogy rajtuk olyan van,és nekik ez a lényeg. A szabadkai piacon láttam ugyanolyan Miki egeres kisruhát 5500 Ft-ért,de már 4000 Ft-ért utánam hajította volna. Ebayen 8€ 60 centért árulták,free shippinggel.
Én is külföldön dolgozok,én is megvehetném ha akarnám,de nekem a körmöm kopik a pénzért,inkább lakásra gyűjtök.
Futószalagon tolják az emberek elé az újabbnál újabb ruhákat. És szinte mindegyik egy kaptafára készült. Hetente van új áru a Sugarbirdsnél,a Mayonál,mindenhol... Fogyasztói társadalom. Én ezt nem akarom olyannyira követni. A Mayo-nál szoktam néha venni valamit(kabát,táska).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!