Ki az a hulye aki sugarbirdben vasarol?
Eddig nem nagyon ismertem ezt a markat, de most facebookon szembejott velem, es leesett az allam, amikor megneztem ennek a Dukai Reginanak a 'kollekciojat'. (Allitolag az ove, kozben kb annyi koze lehet a ruhak tervezesehez mint nekem)
Ilyen ruhakat 1000 ft-ert megvarrat az ember, annyira egyszeru es szinte minden mas boltban tizedennyiert meg lehetne ilyeneket venni. Komolyan nem ertem.... Vannak emberek, akik ezeket ilyen aron megveszik?
Kamu az egész, annak idején ebből botrány volt, állítólag lopták az egészet egy külföldi cégtől.
Tegnap egy plázában majdnem 50 ezres ruhát láttam ennek a boltnak a kirakatában.
Jó rucik lennének, de ennyit a világért ki nem adnék értük.
Én szeretem, bár nekem ezek a legolcsóbb ruháim. Kényelmesek, szépek, jó a minőségük. Ár-érték arányban tökéletesen megéri.
Dukai Regina egyébként nagyon sokszor elmondta már, hogy ő nem tervező, hiszen az egy szakma, ő kitalálja a ruha stílusát, vonalait, színét stb, a profi tervezők pedig lerajzolják, megvalósítják!
Ennyire egyszerű.
Abból kiindulva pedig, hogy mennyi új Sugarbird üzlet nyílik, ráadásul már külföldön is, egyértelmű, hogy nagyon sokan veszik ezeket a ruhákat.
Tehát a választ megkaptad: sokan, nagyon sokan. Ennyi embert lehülyézni ruha és pénz alapján pedig nem más, mint sztereotípián alapuló véleményt formálni olyanokról, akiket nem ismersz! Ez téged minősít!
Az, hogy nektek nem tetszik, vagy nincs rá pénzetek, magánügy. Nyilván ebből kiindulva 100%, hogy én meg azt nem venném fel, amit ti hordtok. És ez pontosan így jó. :)
És magyarként inkább örülni kéne honfitársaink külföldön elért sikereinek! Csak szólok...
8-as, nem akarok kersgélni, sem olcsóbbat venni! ;) Nem kell az árát néznem a ruháknak.
Előző jól irja, semmi közöd ahhoz, hogy ki mire mennyit költ a saját megkeresett pénzéből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!