Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki az a hulye aki sugarbirdben...

Ki az a hulye aki sugarbirdben vasarol?

Figyelt kérdés

Eddig nem nagyon ismertem ezt a markat, de most facebookon szembejott velem, es leesett az allam, amikor megneztem ennek a Dukai Reginanak a 'kollekciojat'. (Allitolag az ove, kozben kb annyi koze lehet a ruhak tervezesehez mint nekem)

[link]

[link]

Ilyen ruhakat 1000 ft-ert megvarrat az ember, annyira egyszeru es szinte minden mas boltban tizedennyiert meg lehetne ilyeneket venni. Komolyan nem ertem.... Vannak emberek, akik ezeket ilyen aron megveszik?

2016. júl. 13. 19:47
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
25%
Igen, Fergie is sugabirdos ruhában csinálta a klippjét tehát,elég népszerű márka ha,Amerikaba is eljutott
2016. júl. 13. 20:21
 2/38 anonim ***** válasza:
54%

Kamu az egész, annak idején ebből botrány volt, állítólag lopták az egészet egy külföldi cégtől.

Tegnap egy plázában majdnem 50 ezres ruhát láttam ennek a boltnak a kirakatában.

Jó rucik lennének, de ennyit a világért ki nem adnék értük.

2016. júl. 13. 20:30
 3/38 anonim ***** válasza:
58%
sok hülye van, aki az ilyen tipikus magyar legalja boltokban vásárol, pl amnesia, mayo chix, my77, x-it, stb... de meglehet nézni milyen emberek mennek be oda... tipikus C kategóriások, vagy ócska plázak**vák. nem sok különbséget látok ezek közt a ruhák közt, meg a kínaisok között, csak az árukat. semmi fantázia, vagy egyediség nincs benne, nem egyszer volt már botány hogy dukai meg zimány (amúgy nem nagyon lehet a kettőt megkülönböztetni) külföldi tervezőktől másol egyfolytában.
2016. júl. 13. 21:09
 4/38 anonim ***** válasza:
45%
Én nem tudom,hogy ti milyen boltokban jártok de nem szoktam máshol olyan ruhákat látni mint a Sugarbird-ben.Az pedig,hogy ki vásárol ott..akinek tetszenek az ottani ruhák és megengedheti magának.Nekem is van több ruhám,pólóm,szoknyám onnan és nagyon jó minőségűek,tehát nekem megérik az árukat.Amúgy meg szerintem mindenki maga dönti el,hogy hol vásárol. :)
2016. júl. 13. 21:22
 5/38 anonim ***** válasza:
61%
Te jó isten 30.000 forint azért a másodikért? Ötezret nem adnék ki érte, nemhogy 30.000-et..
2016. júl. 13. 23:10
 6/38 anonim ***** válasza:
59%
aliexpressen tidezennyiért találni ilyen göncöket. sok buta, ízléstelen gazdag lányka megveszi, mert ezeken a kitartott ribiken (zimány, dukai) milyen jól néz ki és azt hiszi, hogy majd ő is szexi lesz benne. lol
2016. júl. 14. 00:52
 7/38 anonim ***** válasza:
23%

Én szeretem, bár nekem ezek a legolcsóbb ruháim. Kényelmesek, szépek, jó a minőségük. Ár-érték arányban tökéletesen megéri.

Dukai Regina egyébként nagyon sokszor elmondta már, hogy ő nem tervező, hiszen az egy szakma, ő kitalálja a ruha stílusát, vonalait, színét stb, a profi tervezők pedig lerajzolják, megvalósítják!

Ennyire egyszerű.

Abból kiindulva pedig, hogy mennyi új Sugarbird üzlet nyílik, ráadásul már külföldön is, egyértelmű, hogy nagyon sokan veszik ezeket a ruhákat.

Tehát a választ megkaptad: sokan, nagyon sokan. Ennyi embert lehülyézni ruha és pénz alapján pedig nem más, mint sztereotípián alapuló véleményt formálni olyanokról, akiket nem ismersz! Ez téged minősít!

Az, hogy nektek nem tetszik, vagy nincs rá pénzetek, magánügy. Nyilván ebből kiindulva 100%, hogy én meg azt nem venném fel, amit ti hordtok. És ez pontosan így jó. :)

És magyarként inkább örülni kéne honfitársaink külföldön elért sikereinek! Csak szólok...

2016. júl. 14. 08:04
 8/38 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó. Ez még mindig nem változtat a tényen hogyha keresgél egy kicsit az ember talál kb 95% ban megegyező ruhát sokkal olcsóbban és igen itt az anyagminőségre is gondolok.
2016. júl. 14. 09:53
 9/38 Dolli1993 ***** válasza:
61%
Legyen már mindegy, hogy ki hol, mennyiért vásárol, nem a te pénzedet költi...
2016. júl. 14. 12:41
 10/38 anonim ***** válasza:
46%

8-as, nem akarok kersgélni, sem olcsóbbat venni! ;) Nem kell az árát néznem a ruháknak.

Előző jól irja, semmi közöd ahhoz, hogy ki mire mennyit költ a saját megkeresett pénzéből!

2016. júl. 14. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!