Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki az a hulye aki sugarbirdben...

Ki az a hulye aki sugarbirdben vasarol?

Figyelt kérdés

Eddig nem nagyon ismertem ezt a markat, de most facebookon szembejott velem, es leesett az allam, amikor megneztem ennek a Dukai Reginanak a 'kollekciojat'. (Allitolag az ove, kozben kb annyi koze lehet a ruhak tervezesehez mint nekem)

[link]

[link]

Ilyen ruhakat 1000 ft-ert megvarrat az ember, annyira egyszeru es szinte minden mas boltban tizedennyiert meg lehetne ilyeneket venni. Komolyan nem ertem.... Vannak emberek, akik ezeket ilyen aron megveszik?

2016. júl. 13. 19:47
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Nem kell keresgelni, hanem alapbol nem ott kell ruhat nezni, mivel mas uzletekben ugyanezeket a ruhakat ugyanilyen minoseggel sokkal olcsobbert aruljak. Persze, arra koltod a penzed, amire akarod, de szerintem ez tipikus sznob viselkedes.
2016. júl. 14. 13:41
 12/38 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom te melyik másik üzletben találsz olyan ruhákat mint a Sugarbird-ben,mert én semelyikben,éppen ezért vásárolok ott.Amúgy meg a #9-es válaszolónak teljesen igaza van,mindenki ott költi el a saját pénzét ahol akarja,és senkinek nincs beleszólási joga.
2016. júl. 14. 14:02
 13/38 anonim ***** válasza:
61%
attól mert sokat költesz az állítólagos drága ruháidra stílust nem tudsz venni ... :D már pedig aki sugarbirdöt hord annak semmi köze nincs az igényes, szép ízléshez
2016. júl. 14. 14:20
 14/38 anonim ***** válasza:
20%

Előző, megnézném a te "nagyon stílusos" ruhatáradat! ;) Kitalálom! Zara, Bershka, H&M! :D

Nem sznobság, hanem egyszerűen arra költök amire szeretnék! Nem fogok bemenni a kínaiba, sem Bershkába vagy New Yorkerbe, mert rosszul vagyok tőle. A szekrényem nem csak Sugarbirdből áll, hanem azt veszem meg ami tetszik. Vannak többszázezres ruháim is. De mellettük ott lógnak vállfán a Sugarbird darabok is. Mellesleg érdekes módon Sugarbird ruha miatt már Rómában is állítottak meg, hogy mondjam meg hol vettem! A ruhát tudni kell viselni, nem csak magadra dobálni! ;)

Engem nem zavar, ha neked jó az olcsó ruha, téged miért érdekel, hogy én mennyit költök rá?

2016. júl. 14. 14:46
 15/38 anonim ***** válasza:
82%

mert, attól, hogy h&m vagy zara nem nézhet ki jól? szerintem a mangoban vagy zarában sokkal ízlésesebb és szebb ruhákat árulnak, mint a surgabirdben, ami ránézésre kb kínai színvonal, hiába kerül 10x annyiba.

pl ez a tök egyszerű, csúnya sárga ruha miben különbözik egy kínaitól? az anyaga is full műszál, gondolom nem épp egy csúcsminőség. ja, hogy ez 17000, a kínaiban meg csak 3? akkor ez mindjárt menőbb!

[link]

[link]

vagy ezen a nevetséges szaron mi kerül mégis majdnem 60 ezerbe? ráprinteltek egy sablon mintát (ráadásul bénán is) és kész, előnytelen szabás, nulla ízlés.

[link]

vagy pl ez? mondhatom, gyönyörű és ízléses több mint 10ezerért..

[link]

vagy ez a lotyós 10x30 centis anyagdarab 13 ezerért?? VICC

az egész oldalon talán 3-4 cuccot találtam összesen, ami nem ilyen ízléstelen proli akármi, de azok is erősen túlárazottak. minőségileg egyenlő a new yorkerrel vagy bershkával, megnyugtatlak. és inkább megveszek egy 'olcsó' zara ruhát, ami igényesen és ízlésesen néz ki, mint egy 40 ezres lotyós, proli műszálas göncöt. kár, hogy a sok pénz mellé nem jár egy kis jóízlés.

2016. júl. 14. 15:15
 16/38 A kérdező kommentje:
15-os, szambol vetted ki a szot:D en is errol beszelek, ha mar valakinek ez a stilus jon be, amit a sugarbirdben nyomnak, egy kinaibol is vasarolhatna, mert ott vannak ilyen ruhak, de ehelyett megveszi a 30 ezres ruhat a sugarbirdbol, mert egy sznob. Ne haragudjon meg senki, de en az ilyeneket tenyleg hulyenek tartom. Ti tartjatok el az ilyen Dukai Regina es tarsai fele celebeket, a ti penzetekbol veszi maganak a Gucci taskat stb. En kovetek 1-2 hires divatbloggert, es csomoszor latok rajtuk Zara, mango, akar h&m cuccokat, igy azokat tenyleg nem mondanam igenytelennek.
2016. júl. 14. 16:21
 17/38 anonim ***** válasza:
83%
sajnos azon a pénzen agyat meg jó ízlést nem lehet venni :)
2016. júl. 14. 16:29
 18/38 A kérdező kommentje:
Igy van.
2016. júl. 14. 16:44
 19/38 anonim ***** válasza:
18%
#14 Ne foglalkozz velük,irigyek. :)
2016. júl. 14. 17:33
 20/38 A kérdező kommentje:
En nem vagyok az. Kulfoldon elek, es en is megengedhetnem magamnak, hogy sugarbirdben vasaroljak... Semmi okom irigynek lenni. Es gondolom, a masik hozzaszolo sem irigy, csak egyszeruen erthetetlen szamunkra az ilyen:D Miert kell mindig azt feltetelezni, hogy irigy az, akinek nem tetszik mas draga ruhaja, ami amugy kimondottan csunya es izlestelen...?
2016. júl. 14. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!