Lányok nektek mennyire tetszik ha a fiú mellék lábán és karján van egy kis szőr?
Figyelt kérdés
íiváncsi vagyok a véleményetekre!2016. júl. 7. 10:14
1/9 anonim válasza:
Szerintem alapból nem sok lánynak jön be, ha egy fiúnak "mellék lábai" vannak...
3/9 anonim válasza:
Mondjuk így sokadszorra lehet, hogy a 'mellén' akart lenni.
Az íiváncsi meg kíváncsi. Rekordgyanús, hogy két mondatban mennyi elütést és helyesírási hibát vétettél.
4/9 anonim válasza:
Én nem szeretem a szőrt,de amúgy nem ez a szempont párválasztásnál.
6/9 BlackLove válasza:
Karján,lábán nem zavar, az zavarna ha ott is szőrtelenítene :D.
A "mellék lábán" , inkább ne legyen..
Ha az mellkas akart lenni akkor.. Mellkason.. hát nem is tudom, az nem jön be annyira:D
7/9 anonim válasza:
Engem nem zavarna egyáltalán,nem kell mindenkinek csupasznak lenni.
8/9 anonim válasza:
Aha, szóval az ilyen lányok miatt borotválja magát a sok kis nyikhaj mindenhol. Ott is.
Aztán úgy néznek ki a bababőrükkel, mint egy kis 6 éves ovis.
9/9 anonim válasza:
A kicsi nem zavar, emberek vagyunk mind. A nagyon szőrös nem tetszik annyira, de nem is nagyon lényeges számomra. Nekem lány létemre is szőrös picit a karom, de világos a szőr, így nem feltűnő, és nem is tervezem borotválni, azt már azért túlzásnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!