Ez a csizma nektek is tetszik?
Figyelt kérdés
ma vettem magamnak ezt a csizmát:
az egyik barátnőm, aki eléggé sportos és utálja a csizmákat azt mondta, h ronda.... :(
és ez nagyon rosszul esett...
szerintetek is csúnya?
(nem ez álmaim csizmája de Nyíregyházán nemigen van jobb)
14/L
2012. dec. 1. 16:03
1/11 anonim válasza:
Nekem tetszik! :)
És ne érdekeljen,hogy mit mondanak,azt hordd,ami neked tetszik!
2/11 anonim válasza:
Szerintem szuper nekem nagyon tetszik,gatyával és szoknyával is el tudom képzelni.
3/11 anonim válasza:
A talpa az nagyon tetszik, de a szára.... olyan mint egy mammutláb.
5/11 anonim válasza:
Nekem is tetszik! Viseld boldogan és magabiztosan, nagyon jó!
6/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
Mondjuk az ilyen talpú cipők alapból nem jönnek be, gondolom azért.
Viseld egészséggel! :)
7/11 anonim válasza:
Nem hordanám, mert nem tetszenek az éktalpú csizmák, de ha neked tetszik hordd bátran.
9/11 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem a stílusom, de szerintem mint csizma nagyon divatos és mutatós, jól néz ki. Ha neked tetszik, ne más akarja megmondani a tutit! Szerintem nyugodtan hordd. ;)
10/11 anonim válasza:
Semmi baj vele, és amúgy se foglalkozz azzal, hogy kinek mi tetszik.
Ha mindig mások véleményét nézed, mehetsz majd meztelenül az utcára, mert akármit veszel fel, úgyis lesz olyan, aki megszól/leszól, hogy neki nem tetszik...
Találd meg a saját stílusodat, és érezd jól magad benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!