Lányok nektek tetszik ha egy fiú nagyon szőrös?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és sajnos tetőtől-talpig szőrös vagyok, még a hátam is teljesen meg a felkaarom is. Nem nagyon lenne érteme szőrteleníteni, mert nagyon sok rajtam a szőr. Én már elfogadtam de a lányoknak tetszik ez. Ja és nem vagyok kövér, a kockahas és némiizmom van :D
köszi a normális válaszokat
2016. máj. 15. 08:13
1/9 anonim válasza:
Bocsika,hogy fiúként és privátban írok,de hasonló cipőben járok és a tapasztalatom az,hogy a többségnek nem bejövős. Persze itt,lehet,hogy más válaszokat fogsz kapni,de én a saját tapasztalatomat mondom. Üdv! F.
3/9 anonim válasza:
Hát nekem nem igazán. Persze jó az, ha egy kicsit szőrösebb egy pasi, de csak mértékkel.
De ez persze csak az én véleményem...
4/9 anonim válasza:
Nem, 0 leszek, de a meztelencsigákat szeretem.
5/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, ha a válla és a háta szőrös egy pasinak.
Ha a hasa és a mellkasa nagyon szőrös, az nem baj.
:)
8/9 anonim válasza:
Én alapvetően szeretem ha egy férfi szőrös, de ennek is vannak változatai. Nem is annyira a szőr helye a fontos, (bár a hátszőrtől sokan irtóznak, engem nem zavar) hanem a milyensége. Például nem mindegy hogy egy fehér bőrhöz társul egy sötét színű, hömpölygő, göndör szőrzuhatag, vagy kevésbé dús és szálas szőr, talán szőkés barna árnyalatban... még hosszú ideig sorolhatnám a variánsokat. Viszont ha te magad elfogadtad és jól érzed magad a szőrödben :D akár egy strandon, vagy fürdőben, akkor ne foglalkozz mások véleményével. A normális hölgyek, nem az alapján választanak partnert, hogy hány szőrszál van a testén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!