Az utcákon magamutogató lányok amúgy nem izzadnak? Hogy oldják meg, hogy nem büdösek?
Nos,
1. a nők 2-3 fokkal "kevesebbnek" érzékelik ugyanazt a hőmérsékletet
2. eleve döntő többségük pitschanadrágban, trikóban, papucsban korzózik, ami mégiscsak jobb valamivel, mint egy majdnem térdig érő rövidnadrág, póló és valamilyen cipő
3. másféleképpen izzadnak, egész testükben, de mindenhol csak egy kicsit. Én pl férfiként rohadtul izzadok hason, meg a hátam közepén, de pl karon vagy lábon soha, nekik meg fényes a kezük-lábuk is, viszont a hasukon nem folyik az izzadság.
Hogyne érezném, ezt mondom. És egy csomószor felfigyelek rá, mert csinos, lengén öltözött, napsütötte lányoknál szoktam ezt érezni.
Legalábbis ha egy koszos hajléktalan büdös, az nem akkora meglepetés, mint amikor egy szép lány.
14-es, amit írsz, nincs így. Én pl. 20 fok felett meleget érzek. A húgom pedig izmos, sportol, és jobban izzad, mint én, pedig rajtam van pár kiló felesleg. Neki viszont az arcán folyik a víz. Ő azt mondta, hogy mióta edz, azóta jobban leizzad.
És igaz, ha nincs rajtad harisnya, akkor a lábad köze beizzad, és foltot hagy az ülésen. Ezért nem ülök le nyáron soha buszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!