Fiúk miért nem mernek biciklis/futónadrágot hordani utcára? Nekem személy szerint tetszene
Én hordtam pár éve néha futó nadrágot, de rájöttem, hogy eléggé kitűnik, hogy sport naci és rendeltem ezüstmetál leggingset, az jobban megy utcára, igaz abba meg megnéznek páran mert elég kirívó, de ami ilyen passzos naci, inkább olyant célszerű utcára hordani, ami nem totál sportos féle; [link]
Inkább ezek mennek utcára:
Szabadidőbe azt hord valaki amit akar, akár sport ruházatot, jóganacit, edzőcuccot, amit akar. Csak hát ilyen kevés van, mert nem nagyon akar senki mást hordani, mint a tucat.
Ilyen passzos nacikat már csak azért se vesznek fel (rajtam kívül), mert egyből homárnak nézik sokan, sőt le is szólják páran. Pedig semmi közük hozzá ki mit hord.
Biciklizéshez főleg jó időben tavasztól őszig ez a rövid feszülős fazon van rajtam. Nagyon kényelmes jó benne mozogni, elvezeti az izzadtságot.
Erre jó. De utcán flangálni, vagy pl bankba menni, vagy dolgozni nem ebben fogok, mert nem arra való. És ez nem merés kérdése. (Amúgy munkába szoktam biciklivel menni és akkor biciklis gatya van rajtam, de ahogy beérek, átöltözöm.)
A csajok is bikinit hordanak a strandon. Ez teljesen rendben van. De elég fura lenne, ha pl a metrtóban egy lány egy szál bikiniben szállna fel. Vagy pl ha a teszkóban bikinis lányok szelnék a párizsit hiába van akármilyen meleg is.
Szóval ezért.
Mert az igazi biciklis nadrág nem utcán hordásra van kitalálva. Az biciklizéshez van.
Hasonlat:a nők miért nem járnak tütüben?
Én futáshoz hordom, de fölé húzok még egy futós rövidgatyát, mert túl sokat mutat :D ezért nem hordanám utcára
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!