Hipstercica kérdése:
Nektek tetszik ez a cipő? én személy szerint imádom és hordom is csak mindig annyian bámulják az utcán mintha valami hu de nagy dolog lenne.
2015. febr. 8. 19:07
1/13 anonim válasza:
ha önbizalommal hordod és TUDOD hordani, akkor szerintem jó:D
de én például szintén mindig megnézem ezeket a karakteresebb cipőket és elámulok, hogy mennyire bátor az, aki felveszi, mert ugye ezzel eléggé kilóg a tömegből és felhívja magára a figyelmet:)
szóval én azért szoktam csak nézni, nem azért, mert húderonda vagy degáz
2/13 anonim válasza:
Elég ronda, és nem is lehet benne rendesen járni. A lábadat is tönkre teszed vele, akár csak a magas tűsarkú cipőkkel.
3/13 A kérdező kommentje:
már miért ne lehetne? látszik nem hordtál még ilyet,kényelmesebb mint egy lapos talpú
2015. febr. 8. 19:18
5/13 anonim válasza:
Nekem is van több hasonló és egyáltalán nem nehéz benne járni, tök más mint az átlagos magassarkú cipők. Persze ezek a cipők az átlagembereknek nem szoktak tetszeni... mert nem elég "csajos".
6/13 anonim válasza:
Hat hogy 2 hetig egne a kazanon,az is biztos...
7/13 anonim válasza:
Ha megvan hozzá a stílusod akkor nagyon jó, nekem tetszik ez a cipő. 17/f:)
8/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon szuper! Ha tudod viselni, akkor tuti azért nézik meg, hogy mennyire jól áll!
9/13 anonim válasza:
ezer éve ilyen cipőt keresek, hol vettél ilyet?:D egyébként meg ez most nagy divat, legalábbis külföldön, nálunk meg már megszokható hogy minden újdonságot megbámulnak :D
10/13 anonim válasza:
8-as vagyok, engem is érdekelne, hogy hol vetted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!