Fiúk miért nem mernek biciklis/futónadrágot hordani utcára? Nekem személy szerint tetszene
Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 12:24
1/27 anonim válasza:
Mert tul sokat mutat,.....tuuuul sokat.
2/27 anonim válasza:
Futónadrágot hordtam már, rövid elasztán biciklis nacit nem, szerintem mert passzos, nem jön be ha passzos nekik, meg nem is divat, a legtöbben egymást utánozzák és nem divat ezért nem, rövidnadrág a divat.
3/27 anonim válasza:
Mernek.
Csupán nem akarnak.
Közvélemény-kutass, hogy rajtad kívül még mennyien vannak, akiknek tetszene.
6/27 A kérdező kommentje:
24L
2016. jún. 24. 13:46
7/27 anonim válasza:
Biztos mernének, csak rém hülyén néz ki, ezért nem akarnak.
8/27 anonim válasza:
Mert szégyellik hogy megvan még a cuccuk.
9/27 anonim válasza:
Mert ahogy írtad, biciklizésre és futásra való, nem arra hogy az utcán hordják hétköznap. Egy nő sem veszi fel utcára a csipkés fehérneműjét amit a párja előtt visel a hálószobában...
10/27 anonim válasza:
Nem igazán elfogadott utcai viselet,pláne fiúknak.Pedig én felvenném oda is mert nagyon kényelmes.Ja és hetero vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!