Elég lázadó és vagány de közben ünneplős ez az összeállítás évzáróra?
Felülre: fehér top rá fekete kosztümkabát
Alul: fekete bőrszoknya de nem mini mintás harisnya meg csizma
Évzárónk kedd délelőtt van tudom h melegem lesz de ki fogom bírni arra vgyok kíváncsi szerintetek elég ünnepi de közben polgárpukkasztó és vagány lesz-e
az ok h idén kötelezővé tették a részvételt és ofőnk külön rámszólt hogy vegyek feketét alulra fehérek fölülre
én meg betartom amit vár csak közben mégsem leszek szoknyás-blúzos topánkás engedelmes kislány :)
20-as! Amennyire elszánt volt, meg amilyen önfejű szerintem már csak azért is így ment.
A kérdezőről mindig eszembe jut egy fotó, amit még egyszer valaki elrettentésként linkelt be, hogy min mennek keresztül a melegben a modellek meg szépségversenyek résztvevevői
-hogy most ez igazi-e vagy photoshoppolt nem tudom, de mindig ez a kép jut eszembe a kérdezőről. Szerintem ő is valahogy így izzadhatott ma, meg amilyen bárgyún vigyorog közben a képen a lány valamiért a kérdezőt is hozzá hasonlónak képzelem.
Még most se tudtok leszálni rólam???
Meg mi az h voltam olyan buta h fölvegyem? Azt megmondtam h ebben az összeállításban megyek nem akkor meg mit kell még most is beszologatni?
De örülni akartok meg ti is beszólni meg kinevetni akkor elmesélem h igen fölvettem ma úgy ahogy leirtam. És baromi melegem volt már odauton is benne és igen majd megdöglöttem olyan melegem volt az évzáró alatt meg beszóltak volt aki kiröhögött és legyetek boldogok tényleg végig izzadtam a délelőttöt. Most örülhettek
de betartottam amit igértem itt is ha valaki kérdezte h nincs melgem mindnekazt mondtam h nincs :) élveztem nézni ahogy megvoltak zavarodva :)
Végl nem bántam meg ma sokkall melgebb volt mint gondoltam lessz de bátran vállaltam amit akartam és ez a lényeg kiálltam magamért és eztán is ki fogok! csak azt nem értm mi abba a jó h ti meg azok a bunkok az iskolában azok röhögtök h nekem nagyon rossz volt így. én sose bántok senkit még le se pontoztam aki beszólt közületek még a 19. válaszolót se aki pedig már azt hiszi h prosti leszek. Nem drága nem ha annyira nagyon érdekel táncos akarok lenni ahoz van érzékem nem a tanuláshoz és meg fogok élni belőle már megélnék ha a stzüleim engednék h táncoljak. Egy szórakozhelyen táncosként egész sokat tudok majd keresni és a gogos lányok én gogozni is szeretek nem prostik nem is vetköznek bármit hazudnak is sokan.
Kedves Luna Belladonna ha nem tűnt föl mi előre leírtuk, hogy mi lesz, többen, sokszor, részletesen ehhez képest te mentél a kis saját fejecskéd után és akkor csodálkozol, hogy mi miért nem sajnálgatunk, amikor épp az történt, amiről beszéltünk.
Ami a további céljaidat illeti, nos akkor nem is lőttem annyira mellé a könnyű pénzkeresettel, bár igaz, ahhoz tényleg elég a jó kondi meg a jó alak, gogo táncos legyél, tanulni nem nagyon kell hozzá, csak attól féltelek, hogy ha bekerülsz ebbe a körbe, akkor ki már nem fogsz kerülni, amilyen naiv meg buta vagy -mert az vagy, ha megharagszol, ha nem- és a többi meg majd jön magától. Azért sok sikert az életben!
Tudom régi kérdés
de véletlen nem hódmezővásárhelyi suliban jársz?
Mert évnyitó évzáró körül már többször láttam a buszpályudvaron egy bőrrucis csizmát hordó csajt.
múlt héten így egy óra körül azt hiszem csütörtökön várta a mindszenti buszt ha jól láttam. Bőrszoknya, fehér spagetti pántos top volt rajta neccharisnya és csizma hosszú sötétbarna haja volt, sok karkötő a kezén és bőrkabát is volt nála aránylag magas jó alakú csaj volt
Ha buktál akkor most voltál 12.-es nem te voltál az?
nem tudom hogy találtál ide utolsó de
Hol lakok hova járok suliba nemtartozik rád
lehetem én is lehet nem én voltam 😉 az bizti hogy egy magáér kiálló maga biztos fiatal húszéves NŐt láttál akkor aki izlésesen de vagányan öltözik
És nem kis nacis blúzos topánkás unalmas lányt amilyn a többi látod te is azt mondod h jól nézett ki ez az összeállítás. És erre emlékszel érted már miért jó igy öltözni hogy kitünj az uncsi tömegből és az se számit ha örült meleged van benne ezért érdemes szenvedni
Puszi
Basszus, akkor tényleg te voltál az. :-DD
Kedves, hogy hazudni se akarsz, de közben gyakorlatilag beismered, meg honnan máshonnan tudhatnád, hogy a csaj, akit láttam az egy húszéves NŐ, így nagybetűvel, volt ha nem te voltál az.
De nem azt mondtam, hogy jól néztél ki azt mondtam, hogy az alakod jó, hogy minden iskolai ünnepségre beöltözöl bőrcuccokba és ehhez még harminc fokba csizmát viselsz az csak feltűnési mánia. Meg még bevallod, hogy meleged is van, hát tényleg reménytelen vagy, korábban írták, hogy ostoba vagy, az elmúlt két évben se lettél okosabb.
Hogy hogy találtam ide, még régebben olvastam ezt a kérdést, aztán mikor láttam ezt a csajt gondoltam megkeresem, mikor ráértem. Azt hittem legalább hallgatni fogsz. De hogy be is vallod és tényleg te voltál :-D
Nyugi a nevedet nem tudom de nem is érdekel. :-D
Egy javaslat a végére, a parfümödből vegyél vissza és nem áll jól igazán a bordó rúzs sem és nem hiszem el, nem tudsz venni egy nyári vagy béleletlen tavaszi csizmát
ami rajtad volt ordított róla, hogy vastag bélelt téli és gondolom az is csak véletlen, hogy nem tudtál nyugton maradni benne mást se csinátál csak egyik lábról álltál a másikra meg láttam mikor leültél és kicipzáraztad
hidd el nem csak én röhögtem rajta, hogy kínlódsz.
De ha nem lennél ilyen hülye meg nem attól hinnéd magad nőnek, hogy nyáron bőrruhákba fősz, tényleg jól néznél ki, jó alakod van szép melleid egész szép arcod egy egész jó csaj vagy csak kár, hogy ilyen furcsa vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!