Elég lázadó és vagány de közben ünneplős ez az összeállítás évzáróra?
Felülre: fehér top rá fekete kosztümkabát
Alul: fekete bőrszoknya de nem mini mintás harisnya meg csizma
Évzárónk kedd délelőtt van tudom h melegem lesz de ki fogom bírni arra vgyok kíváncsi szerintetek elég ünnepi de közben polgárpukkasztó és vagány lesz-e
az ok h idén kötelezővé tették a részvételt és ofőnk külön rámszólt hogy vegyek feketét alulra fehérek fölülre
én meg betartom amit vár csak közben mégsem leszek szoknyás-blúzos topánkás engedelmes kislány :)
Mi abban a vagány, hogy elevenen fogsz megfőni? Ebből a szempontból tök jó szett legalább a hátadon csorgó izzadtság szépen lefut a szoknyád alatt és összegyűlik a a csizmádban és nem a takarítóknak kell fáradni vele. :-D
Azért igyekezz ne összeesni.
Nem vagány leszel, hanem nevetséges :)
Júniusban csizma?:D
Nem célom hogy beszologassak és tényleg abba mész amibe akarsz
DE azt tudnod kell hogy ez nevetséges gyerekes viselkedés amit művelsz
Az életben SAJNOS sokszor kell nyelni, nem lázadhatsz mindíg
Én éretm hogy így kb 14 vagy nem tudom évesen most ez menő, hogy így viselkedsz
Csak tudod nekem az ilyen fajta osztálytársaimbol (akik még a népet is osztották) nem lett semmi
Épp a multkor étteremben ebédeltem és a csaj aki 8 éven keresztül osztott jött oda megkérdezni hogy elviheti e a tányérom xd
Kedves 9es válaszoló
Képzeld egyetemen vagyok, emelett dolgozom, nyelvizsgákkal büszkélkedem, nem lógok anyucin és apucin pénzügyileg
Igen büszke vagyok arra amit eddig elértem
Emberileg pedig eddig semmi panasz nem volt rám
Boldog párkapcsolatban élek
Nem vagyok tökéletes :) senki sem az, vannak hibáim
DE a véleményemet amit leirtam tartom és nem változtatom meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!