Elég lázadó és vagány de közben ünneplős ez az összeállítás évzáróra?
Felülre: fehér top rá fekete kosztümkabát
Alul: fekete bőrszoknya de nem mini mintás harisnya meg csizma
Évzárónk kedd délelőtt van tudom h melegem lesz de ki fogom bírni arra vgyok kíváncsi szerintetek elég ünnepi de közben polgárpukkasztó és vagány lesz-e
az ok h idén kötelezővé tették a részvételt és ofőnk külön rámszólt hogy vegyek feketét alulra fehérek fölülre
én meg betartom amit vár csak közben mégsem leszek szoknyás-blúzos topánkás engedelmes kislány :)
Reggel még vagány lázadó és polgárpukkasztó leszel! Napközben lesz igazán polgárpukkasztó, később meg mikor a 30 fokban vonszolod magad haza akkor meg már csak szánnivaló.
Komolyan megéri neked órákig szenvedni egy téli időjárához jó ruhakombinációban? Ez maximum plusz 15 fokig bírható ki, annál már reggel melegebb lesz.
Mondjuk szívesen látnék egy előtte-utána fotót rólad, reggel mikor fölvetted meg mikor hazaérsz kivörösödött arccal meg szétizzadt sminkkel.
Az összeállítás nagyon jó, tényleg vagány meg csajos meg szexi csak te nem leszel az benne ha fölveszed, júniusban meg pláne nem!
Szerinted mit fognak nézni az emberek, hogy milyen jó lábaid vannak? Vagy hogy feszül rajtad a szoknya?
Fenéket, azt fogják észrevenni, hogy rákvörös a fejed, törölgeted az arcodon meg nyakadon patakokban folyó izzadtságot, legyezed magad meg kapkodod a levegőt és kétségeesetten menekülsz az árnyékba mert a tűző napon meggyulladsz így. Nem is fogod józan ésszel bírni mert csak azon fog járni az agyad, hogy érzed, ahogy tocsogsz a saját levedben, meg, hogy levetkőzhess végre.
Ezek mellett akarod eljátszani a vagány lázadó bevállalós nőt, közben meg csak egy kétségbeesetten erölködő komolynak látszani akaró kiscsaj vagy.
De tudod mit öltözz így, jó lecke lesz, csak aztán ne mond, hogy nem szóltunk.
Ja ha már tényleg ilyen eltántoríthatatlan vagy legalább legyen nálad egy üveg hideg víz, hogy legalább inni tudj, mert ilyen melegben ilyen ruhákban egy-két óra alatt annyi vizet fogsz veszten, hogy közelkerülsz majd a kiszáradáshoz.
Nem tudtok mást csak h melegem lessz? nem vagyok izzadós tesin is jól birom alig szoktam kimelegedni futástól. Meg épp azért öltözök így mert mindenki más laza kis nyári ruhácskákban is nyfogni fog én meg ha megérdik h nincs e melgem már csak azért is azt fogom mondani h nincs :)
amúgy ezzel az osztállyal már amugy se leszek együtt szeptembertől ki nem állhattam őket amúgy se :)
Nem az a lényeg, hogy meleged lesz, hanem simán mindenki röhögni fog rajtad, mert mindenki nevetségesen néz ki 40 °C-ban csizmában.
Bár amilyen ostobának tűnsz a kérdésed és válaszaid alapján, nem hiszem, hogy nagyon meglepődnének az osztálytársaid, viszont majd jót röhögnek.
Minden osztályban van egy buta pi.a, aki azt hiszi, hogy vagány, a valóságban meg mindenki röhög rajta.
16.! Épp az a baj, hogy melege lesz, méghozzá nagyon! Ha csak tizenvalahány fok lenne, akkor csak azzal lógna ki a többi lány közül, hogy kicsit ribisebb az összeállítása így leginkább azzal fog, hogy olvadozik a melegtől és közben ettől hiszi magát érett nőnek.
Tényleg elég butuska fruska lehet a kérdező, nézzétek meg a "helyesírását" sokat elmond róla pl. lesz hosszú ssz-el, jaj!
Meg úgy fogalmaz, hogy jövőre már nem lesz együtt ezzel az osztállyal. Beszédes, gondolom megbukik, bár látjátok annyi esze van, hogy ezt ne írja le! Csak aki tud a sorok közt olvasni.
Valaki korábban aggódott, hogy nem fogja sokra vinni a természete miatt, az csak az egyik gond lenne, a butasága sokkal nagyobb.
Elmentek ti a fenébe a hülye dumátokal!!!
Nem vagyok se buta se ostoba és butsfruska meg föleg nem. Nem érdekel a helyesírás a lényeg h értsék amit akarok pont ugyanazzal a bunkósággokkal jöttök mint amiért utálom a többi csajt az mostni osztályomba! Igen ügyesek vagytok rájöttetek h évet fgok ismételni azért mert nem tanulom magam hülyére már rögtön úgy kezeltek mintha nem érnék annyit mint ti vagy a többi lány. Nem bánom a bukást mehetnék javítóra de nem fogok nem akarok ezel az osztályal maradni aztán kész. Ha egy csaj ügyetlen tesin az nem baj az se baj ha csúnya de ha én nem tanulok akkor azér mindenki belémrug akkor lehet szivatni feleléskor. Én otthon is tornázok meg ügyelek az alakomra jó is erőnlétem én nem bántok senkit aki tornázni nem tud. Én nem hozom föl álandoan h jól nézek ki mert igenis igy van de dolgozok is érte sokat. De a tanulással mindenki szivat meg h buta meg üresfejű liba vagyok nem vagyok az!
Az évzárós összeállításomat meg azért is merem fölvenni mert jobb az állóképeségem mint más lányoknak melegem lesz az biztos de nem fgom szétizzadni magam ép ez a lényeg épp ezért vagányabb szett mert betsrtom fekete-fehér ünneplő elöírást de közbe mégis meg fogom mutatni h nem vagyok olyan semmi csaj mint a többi. Az évzárónk nem is holnap lesz amugy elirtam valamiért azt hittem h holnap van 23.a pedig a csütörtök. Szal csütörtökön veszem föl és amilyen sokan beszoltatok a csizmám miatt már csak azért is az lesz rajtam
na sziasztok szidhattok piszkálhattok nyugodtan tovább nem nézek már vissa ide meg úgy is megszoktam már.
Kedves kérdező!
Tényleg ne bántódj meg de akkor is buta vagy. Többféle értelemben is, egyrészt nem hallgatsz ránk a ruházatoddal kapcsolatban. Azt hiszed, hogy a jó fizikai állóképességed majd megment a "hőhaláltól" pedig nem fog. Sőt, akinek jó az állóképessége annak jó a hőszabályozása is amint magadra kapod a bőrcuccokat meg a kosztümkabátodat a szervezeted azt fogja érezni, hogy baj van mert rohamosan nő a testhőmérsékleted és megpróbálja majd valahogy 36-fok körül tartani, ekkor fogsz elkezdeni izzadni.
Torna közben ez más ott eleve olyan ruhában vagy ami nem gyűjti össze a meleget és ott a mozgástól melegszel ki, ha leülsz pihenni rögtön le tud hűlni a tested mert el tudja vezetni a hőt. Ebben az összeállításban meg hiába ülsz le a ruháid szépen gyűjtik a saját testmelegedet és nincs menekvés belőlük csak ha majd át tudsz öltözni. Gondolom ráadásul szabadon is lesztek ott meg tűzni fog rád a Nap te meg ott fogsz ácsorogni talpig feketében, nagyon szar élmény lesz, én már attól izzadok, hogy elképzelem milyen rossz lesz neked. Ezt amúgy azért csinálod, mert ettől érzed magad felsőbbrendűnek, hogy túljársz a tanár eszén meg bebizonyítod, hogy te kibírod így is? Mit nyersz vele, szerintem semmit, csak ki is fognak röhögni akik eddig utáltak mert végignézhetik, ahogy a saját hülyeséged miatt szenvedsz egy fél napot. Nekik lehet élmény lesz, neked szenvedés.
De ez az egyik fajta butaságod. A másik fajta, hogy nem tanulsz meg teszel az olyan "apróságokra" mint a helyesírás. Ez még most 15-18 évesen elmegy csak aztán mi lesz veled? Mert ha már középiskolában bukdácsolsz akkor már egy középfokú OKJ-vel sem fogsz boldogulni.
Az, hogy foglalkozol a testeddel meg az alkoddal az nagyon jó -sokan példát vehetnének rólad- de a szépséged meg a jó vonalaid max 30 éves korodig érnek valamit, aztán majd valami mást kell fölmutatnod. Igaz addig is már bajban leszel, elnyúzod a középsulit mit fogsz csinálni? Elmégy szalagmunkásnak vagy árufeltöltőnek? Vagy mint sok hozzád hasonló önfejú, buta de közben szép lány megpróbálkozol a khm. "könnyű" pénzkeresettel? Ugye azt nem?
Mégis milyen érzés lesz majd ha egy senki leszel miközben a most az utált osztálytársaid majd mind sokszorosát keresik annak amit te, meg fontos emberek lesznek akikre majd lehet te fogsz rászorulni egyszer? Elmondom, nagyon rossz lesz!
Jelenleg öntörvényű vagy beképzelt és lusta is. Ez van ez nem sértés, ez tény.
Részemről én többet nem szólok ehhez hozzá, talán így is sok időt pocsékoltunk rád, akkor a csütörtököt éld túl valahogy, tényleg vigyél magaddal hideg vizet, és ha lehetőséged van kortyolj bele minél többször, hogy legalább az hűtsön, attól nem leszel se kevésbé lázadó, se kevésbé vagány viszont nem csinálnád ki magad annyira és ezokos dolog lenne, és ez az okosság is már komoly haladás volna a részedről.
Szegény kis kérdező csajszi, ha ma tényleg így ment el az évzárójukra mostanra már megfőtt.
Szerintetek volt olyan buta, hogy tényleg beöltözzön így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!