Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fesztiválra mit vennétek fel?

Fesztiválra mit vennétek fel?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik Kulcsár Edina stílusa, szerintem a tavalyi Balaton Soundos öltözéke szuper volt.

1. [link]

2. [link]

Nektek melyik tetszik jobban?

Hol tudok olyan felsőt venni, mint az első és második képen, valamint a második képen lévő nadrágot hol tudnám beszerezni?!

Valamint kíváncsi lennék mindenki véleményére, mit venne fel.

Köszönöm ha válaszoltok erre a sok kérdésre... :)

2016. jún. 16. 09:35
 1/4 anonim válasza:
Én az elsőt venném fel:) a másodikból a gatyát sok helyen láttam már. Kínaikba márkásabb boltokba és nem akarok hülyeséget írni ezért nem írok üzleteket. De elég sok helyen beszerezhető:)
2016. jún. 16. 09:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Az elsőn nem látom, milyen gatyában van.

A 2. gatya nekem is nagyon tetszik. Valamilyen trikóval venném fel.

Szerintem ilyesmi nadrágok vannak Bershkában és a hasonló üzletekben, vagy Sprigfield.

2016. jún. 16. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Én tuti az 1.-t választanám az valahogy fesztiválosabb.A H&M-ben vettem olyasmi felsőt mint Edinán van az első képen,pont fesztiválokra választottam én is. :)
2016. jún. 16. 15:29
 4/4 A kérdező kommentje:

3-as mostanában vetted a felsőt? :)

Köszönöm a válaszolóknak! :)

2016. jún. 16. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!