Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyári fesztiválra mit vennétek...

Nyári fesztiválra mit vennétek fel?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok. Pár kombináció..

Fehér ing sötétkék vagy világos farmerrel.

Fehér ing sötét kék vászon rövidnadrággal

vagy póló ezzel a sötét kék nadrággal.

Este megyünk majd azt olvastam célszerű a hosszú nadrág..de a fehér ingez jobban illik a sötétkék farmer.. bár mondjuk nyári buli lehetnének a világos színek..

Szerintetek?

2016. máj. 22. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem este nem élnek a "nyári" szabályok, mert hideg van. Én ha fesztiválozni megyünk, akkor nappal általában rövidnadrágban vagyok, de estére, ha van lehetőségem, felkapom a hosszút. Felülre szerintem attól függ, milyen fesztivál. Ha koncerteken fogtok bulizni, akkor mindenképp póló, ha csak úgy lógni, akkor lehet ing is :)
2016. máj. 22. 20:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Mondjuk a fehér ing kényes darab, én egy átlag bulira is félek felvenni, nemhogy fesztiválra, de ha odafigyelsz rá, és nem hagyod, hogy leöntsék (mert valljuk be, elég igénytelennek tűnik a foltos ing), akkor mehet az.:D És ha farmert veszel fel hozzá, akkor mindenképp sötétet.
2016. máj. 22. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!