Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezekből melyik ruhákat vennéte...

Ezekből melyik ruhákat vennétek meg?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudom egyszerre megveni az összeset de csak most van lehetőségem ruhatrat frissíteni. Ezekből egy 5-6 darabot szeretnék kiválasztani, hogy egymással kombinálni lehessen. Cipőt most nem veszek van egy fehér és egy bordó sneakerem.

[link]

[link]

13/l

2016. márc. 26. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:

1. fehér trikó (első kép, első sorból az első). Mindenhez passzol.

2. valamelyik farmer (mindegy igazból, mondjuk tavaszra-nyárra inkább valami világosat válassz szerintem)

3. farmer sort (első kép, első sor negyedik). Ezt is jól lehet kombinálni pl az általad említett cipőkkel.

4. elegánsabb felső (első kép, második sor második)

5. olíva bomberdzseki (első kép, harmadik sor második).

6. valamelyik szürke kardigán a második képről (a szürke illik minden más sínhez, minden hajszínhez)

Amúgy szerintem jókat válogattál ki erre a két képre, nagyon nagyot nem tudsz tévedni akármelyiket is választod :)

2016. márc. 26. 16:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a valaszt

Amugy ha valakit erdekel ez mind a h&m oldalarol van 😊

2016. márc. 26. 17:08
 3/3 anonim ***** válasza:

1:(első link) első képsor 3.-as (szürke szoknya) szerintem trikóhoz tökéletes :)

2:(első link) első képsor 5.-ös (rövid farmernadrág) rövidujjúhoz trikóhoz :)

3:(első link) második képsor 1.-es (ing féle) rövidnadrágokhoz remekül passzol.

4:(második link) 5.-ik (fekete szoknya)

5: (második link) utolsó sorban a második (farmernadrág)

6: (második link) 10.-ik (fekete nadrág cipzáros)

Én, ezeket venném meg :)

Egyébként jó cuccok. :)

16/L

2016. márc. 26. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!