Lányok, ti mit vennétek fel (azon belul, hogy ruhadarabot), ha a barátotokkal fesztiválozni mennétek? (kisebb fesztiválra gondolok)
Zárt cipot, topánkát, sarut vagy magassarkút?
Rovidnacit egy trendi felsovel vagy egyberuhát?é
én milyen kiegészítovel díszítenétek????
Attól függ hol milyen fesztivál.
De szerintem bakancsot vennék fel, miniszoknyával, harisnyával, valamilyen vagány felsővel. Mert nekem ilyen a stílusom.
Mindenképpen zárt cipőt, még napközben sem szeretem a sarukat, mert por attól még van, hogy kevesebben lépnek rá a lábamra, mint esténként.
A kisruhákat jobban kedvelem, könnyebb bennük a toitoi használata, mert csak felhúzom, bugyit le és közben nem kell rettegnem, hogy bármim is hozzáér a toitoihoz. (Sortban én mindig félek, hogy véletlenül lecsúszik a földre.)
Kiegészítőket sosem viszem túlzásba, elszakad, elveszítem, fejbe vág tánc közben a nyakláncom, ennyit nem ér az egész.
Bár nagyon szeretek csinosan öltözködni és a hétköznapokon igyekszem a maximumot kihozni magamból, de egy fesztivál pont arról szól, hogy nem kell stresszelnem, és általában a csinos ruháimat félteném, de pont ez a jó egy fesztiválban, senkit sem érdekel, mi van rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!