Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti vennétek ugyanolyan, csak...

Ti vennétek ugyanolyan, csak más színű cipőt, ha nagyon nehezen találtok megfelelőt?

Figyelt kérdés

Nagyon-nagyon nehezen szoktam cipőt találni.

Nagyon magasat sem bírom, a teljesen lapos sem jó.

Vagy csúnya, vagy kényelmetlen, vagy nagyon durván drága, stb.

Most találtam végre egy nyári szandát a CCC-ben, és nem tudtam eldönteni, melyik színt válasszam.

Végül vettem egy bézst, de a kék is tetszett.

Ti megvennétek ugyanabból a típusból egy másik színt, vagy ez gáz?

Nem tini vagyok, nem tudom, felnőtt nők mennyire olvasgatják ezt a kategóriát.

2016. jún. 1. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, én simán vennék :) Szoktam is, csak felsőkből. 24/L
2016. jún. 1. 13:54
 2/7 anonim ***** válasza:

nem gáz és ebben a helyzetben szerintem érdemes lenne

én mondjuk nem szoktam hasonlókat se venni, de ha az a cipő annyira tökéletes akkor miért ne :)

2016. jún. 1. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
neke ugyanabból a cipőből két párom van, ha esetleg az egyiket már szétjártam, tudom a másikat utána hordani :D
2016. jún. 1. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanabból a tornacipőből van kék és piros. :)

Úgyhogy igen megvenném, de lehet várnék vele addig, míg élesben le nem vizsgázik a cipő.

Amúgy megmutatod melyik szandiról van szó?

Régóta keresek én is.

2016. jún. 1. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, én simán megvenném. Nekem nadrágból van több ugyanolyan, mivel rám azt lehet nehezen találni. De előfordult már cipővel is, hogy 2 ugyanolyan de más színű volt egyszerre.

26/l

2016. jún. 1. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
simán. én is szoktam azt, hogy egy pólóból vagy nadrágból veszek 2-3 színben. most cipőből is készülök, bár az elég drága, szóval azon még kicsit gondolkodom.
2016. jún. 1. 17:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Szoktam többet venni egy modellből, ha véletlenül találok valami megfelelőt. Idióta lábam van, az elvárásaim is eléggé leszűkítik a kört, így nekem ez természetes. Ha nem csak egy színt hordanék, akkor vennék sokféle színt is ugyanabból a fajtából, mert érdemes beraktározni, mielőtt eltűnik a boltból. Minek foglalkoznék azzal, hogy ki mit gondol a cipőimről?
2016. jún. 1. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!