Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek komikusan fest...

Szerintetek komikusan fest egy lány, ha gyakran hord magassarkú cipőt?

Figyelt kérdés

A 7-12 cm sarokmagasság mennyire számít extrémnek illetve komikusnak? Még elviselhető?

A cipőim kb. 80%-a magassarkú, (kivéve a torna/edzőcipők).

A magassarkúk között vannak alacsonyabb-magasabb sarkú cipők, de tapasztalatom szerint évről évre egyre magasabb cipőket vásárolok.

Mekkora az a magasság, ami nem számít annyira alacsonynak és mindennapos használatra alkalmas és nem kifogásolható? /Amit most hordok rendszeresen annak kb 6-7 cm a sarka./

Egyébként 153 cm vagyok, így szinte bármekkora sarkat megengedhetnék magamnak. 17/L

2016. jún. 6. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Sutem hétköznapra a 6-7 cm bőven elég kiöltözéshez nyugodtan felveheted a 10 centiseket is. Amúgy függ a ruházatodtól is nagyban. Ha csinos oké :)
2016. jún. 6. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Szereted a platformos lábbeliket is,mert akkor hordhatsz olyat is aminek 3-4cm csak a talpa,sarka meg 14-15cm!
2016. jún. 6. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
10-12 centi fölött már nem igazán mutatósak a cipők, csúnyább lesz benne a járás. 6-8 centi szerintem oké hétköznapra, abban semmi kifogásolható nincs.
2016. jún. 6. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
5-7 cm körüliek néznek ki legjobban, mert nem az a nevetségesen magas és kényelmes is még, nőies is, normálisan tud benne járni bárki. 10 cm fölöttiben már lesz a nőknek egy fura természetellenes mozgása, járása ami néha elég nevetséges.
2016. jún. 6. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
28%

Komikusan???

Inkabb noiesen!!!!

Vegre a sok "fiu" kozott nem kell keresni a lanyt...

2016. jún. 6. 21:05
 6/7 Sunshinedoll ***** válasza:
64%

Ha tudsz benne járni, nem komikus.

Egyébként 172 cm vagyok, és én is megengedhetek bármilyen magasságú cipőt maganak. 24/L

2016. jún. 6. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is szinte mindig magassarkút hordok mert nőies és csínossá teszik a lábakat, ha pl mész valahova tényleg elég a 8 max 10 centisek . A platform magassarkúk most kimentek a divatból most inkább az elegáns hegyes orrú cipők jöttek vissza a divatba! Egyébként egyáltalán nem komikus magassarkút viselni , persze az is fontos hogy csak akkor vedd fel ha szépen tudsz benne menni, és érdemes jó minőségű cipőt venni mert az olcsó változatok instabilak!
2016. jún. 9. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!