Vettem végre egyszer az életben egy jó minőségű sztreccses farmernadrágot, de járás közben pukkanó hangot ad! Lehet vele valamit csinálni?
Figyelt kérdés
Valami mosási taktika vagy varrónő megtudná oldani a problémát? Már a boltba nem tudom visszavinni..#farmer #pukkanó hang
2016. jún. 6. 16:44
1/5 anonim válasza:
Azt szerintem alul, középen a varrás okozza a nunidnál, ahol a 2 szár és a fenék + slicc varrás összeér. Ha kicsit "megtördeled" ott az anyagot, az nem segít? Úgy értem, hajtogasd meg a varrást, hogy megpuhuljon az anyag, mert talán még túl merev.
Hát ezt érthetőbben sajnos nem tudom leírni... :D
2/5 anonim válasza:
Elso!
Es mi van ha a zacsinal van gond?
Arra celzok,hogy lehet fiu a kerdezo..
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként lány vagyok, nem gondoltam volna hogy fiúknál is fent állhat ilyen probléma :D
2016. jún. 7. 14:46
4/5 anonim válasza:
első vagyok: a megfogalmazásból egyértelmű volt számomra, hogy lány vagy :) egyébként pedig fiúknál szerintem sem fordul elő, mivel nekik elvileg nem feszül láb között az anyag. Ha mégis, akkor elég kényelmetlen lehet... :D
5/5 anonim válasza:
Ilyen problemam nekem nem volt pedig nekem is feszul a combon es labkozott is de nekem eleg puha anyagbol vannak a nadragjaim es ezert nem kenyelmetlen mivel nyulik!
A kettes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!