Fiú hordhat combközépig érő farmernadrágot?
Felvarrt szárú.
Az egésznek az a bonyolult és felfoghatatlan háttere, hogy nekem tetszik és már unom az öltönyt...
Ha "szépek" a lábaid és nem vagy elhízva sem akkor szerintem simán felveheted.Ha jól párosítod a dolgokat akkor nagyon stílusosan is tud kinézni. :)
A párom is szokott olyan nadrágokat hordani,nekem kimondottan tetszik. :)
Igen, de ne öltönyhöz vedd fel! :)
Viccet félretéve, utcára bátran hordható, egy hozzá illő pólóval. Ha jó alakod van, akkor meg főleg teljesen nyugodtan vedd fel. :) Mostanában különben is divat lett a combközepes farmer rövidgatya a fiúknál, főleg szűkebb fazonúban. :) És jól is áll nekik, sokkal jobb mint a térd alá érő bermudák. :)
Combközép oké, Combtő még nem oké.
Amúgy meg kell jegyeznem, hogy ezen már régen túlesett az emberiség, ugyanis apátok, nagyapátok korában is odáig ért a rövidnadrág, meg még odáig se, ezek a térdtakaró 3/4-es izék csak az utóbbi egy-két évtizedben lettek behozva, olyan helyekről, ahol ismeretlen fogalom a 42 fok árnyékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!