Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minden lány hord farmernadrágot?

Minden lány hord farmernadrágot?

Figyelt kérdés

2016. febr. 16. 16:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. febr. 16. 16:49
 2/19 anonim ***** válasza:
Én idejét se tudom, mikor hordtam utoljára. Mindig szoknyát hordok.
2016. febr. 16. 16:56
 3/19 anonim ***** válasza:
6%
A legtöbb 90%, egymást utánozzák folyton, pedig alapjában szoknyásan vagy leggingsben kellene járniuk, nem fiús nadrágban. Nőknek nagyobb szabadságuk van öltözködésben, legtöbb nő kényelmi és divat miatt hordja a farmert, de a férfiak is, pedig folyton azzal jönnek, hogy egy nő legyen nőies, a férfiak meg férfiasak.
2016. febr. 16. 17:23
 4/19 anonim ***** válasza:
Én szinte csak nadrágot hordok, viszont nem farmert, hanem vászont.
2016. febr. 16. 17:53
 5/19 anonim ***** válasza:
nem mind, de a legtöbb igen.
2016. febr. 16. 21:13
 6/19 anonim ***** válasza:

Én nem de csak mert terhes vagyok és nem jön rám a farmer :)

Leggings plusz tunika vagy harisnya és egyberuha a viseletem

2016. febr. 17. 10:10
 7/19 anonim ***** válasza:

#3, ne te mondd már meg, miben kellene járnom, jó? Szakadok. :'D

Ha én úgy akarok öltözködni, akkor úgy fogok.

Aki csak azért néz le, mert nem hordok szoknyát, annak picuri gondok vannak az agyával.

2016. febr. 17. 22:38
 8/19 anonim ***** válasza:
Nincs gond az agyammal, csak szánalmas ha kimegyek emberek közé, szinte csak farmernadrágos nőket látni, pedig alapjában fiús öltözet. Olyan, mint ha 10-ből 8 pasi cicanaciba járna.
2016. febr. 18. 10:52
 9/19 anonim ***** válasza:

Tudod, szoknyát hordani nem valami kellemes. Nem egy praktikus, vagy kényelmes viselet. Főleg nem ilyen p*csafagyasztó, szeles, esős időben...

Az egymást utánzó divatmajmokon amúgy én is csak röhögök. De az, hogy valaki farmert hord, még nem jelenti feltétlen azt, hogy tucat lenne.

2016. febr. 18. 23:35
 10/19 anonim ***** válasza:
Pedig a sima farmer sem véd önmagában a hideg, szél ellen. Legtöbben szerintem vesznek alá vmit, én is harisnyát, leggingst, amúgy fáznék. Már páran leírták, hogy hosszabb szoknyában, vastag harisnyával nem fáznak úgy, mint nadrágban.
2016. febr. 19. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!