Rurrika kérdése:
189 cm-es és 74 kg-os lány vagyok. Ezzel az irreális magassággal nemigen találok magamnak nadrágot. Nincs valakinek boltötlete, ahol tudnék venni farmernadrágot? Azt hiszem a 34-es magasságméret a legnagyobb a női méretben, na sajnos ez nekem rövid.
Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 10:51
1/8 anonim válasza:
Biztos van valami bolt, ahol lehet kapni megfelelő nadrágot.
Láttam 2 m fölötti lányokat is, nem is egyet..., ők is találtak maguknak ruhát. Emlékszem, hogy az egyiken fekete, szűk szabású nadrág volt, a másikon pedig kekizöld, bő.
2/8 anonim válasza:
184 cm vagyok (F), így rám legalább simán lehet kapni ruhát.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, milyen a stílusod, de nem próbálod ki a hosszú szoknyát? Azokat pont az ilyen magas lányokra tervezték, hiszen a kisebbeket "összenyomná". Szerintem az nagyon jól állna rajtad. Nadrágot ilyen magasságra nagyon nehéz találni.
21/f
4/8 anonim válasza:
Ne akadj ki, de szerintem megnézhetnél pár fiúnacit is. Csomó olyan van, ami teljesen uniszexnek néz ki. Ja és hordj miniszoknyát, ilyen hosszú lábakkal elképesztően jól nézhet ki!
5/8 anonim válasza:
Ha pesti vagy akkor a podmaniczky utcában van egy ilyen magasaknak való bolt a nyugati és dózsa györgy t között kb középen, azt hiszem a szinyei merse utca közelében. 72 troli vonalán.
6/8 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, aki szintén nagyon magas, ő is lány. Ő varratni szokta magának a nacikat.
7/8 anonim válasza:
Mangóba nézz be esetleg, én 180 cm vagyok és egy nyáron vett csőnadrág szárát fel kellett varrnom.
8/8 anonim válasza:
Van egy bolt, LTB Jeans a neve, ott talán lehet kapni, elég széles méretválaszték van, szerintem érdemes megnézni. Budapesten az Árkádban biztosan van, máshol nem tudom, hogy hol. Nővérem 187 cm, és talált ott nadrágot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!