Nektek is bemegy séta közben a szoknya a lábatok közé?
Figyelt kérdés
Egyre többet járok szoknyában. Eddig egy olyan szoknyám van a sok közül ami séta közben nem megy be a lábam közé, de az összes többi pedig igen! Én sétálok nagyon hülyén, hogy ez történik? Folyton igazgatni kell séta közben és nagyon zavaró! Nektek nem volt még ilyen? Mit lehet ellene tenni, hogy kéne sétálni ahhoz hogy ez ne történjen? Hiába járok minnél jobban összezárt combokkal, akkor is megtörténik ha egy lépés pont így sikerül. Szóval, ez miért van, és csak én vagyok ezzel így?2016. márc. 23. 16:24
1/12 anonim válasza:
Igen . Velem egyszer az is megesett, hogy álltam a buszon, nyár volt, meleg volt és éreztem, hogy a veríték el kezdett lefelé folyni a lábamon xD . Sokáig kellett volna még utaznom, meglehet egy nagy tócsa fogadta volna az utasokat. Ha nem muszáj én mellőzöm a szoknyát .
2/12 anonim válasza:
Szűkebb fazonú bélés a megoldás.
3/12 anonim válasza:
Igen, meg állandóan felcsúszik a hasamon is, ahogy megyek.
Emiatt nem tartom kényelmes viseletnek a szoknyát.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D
Ezt a szűkebb fazonú bélést úgy, hogy a szoknya alá veszek fel egy másikat, ami szűkebb (vagy csípőre kötök valami rövidebb anyagot mint a szoknya)? Ez jó ötletnek tűnik, de más lányok akik szoknyát hordanak, ők is így csinálják? Szóval, nincs más módszer erre? csak mert nyáron meg fogok sülni azért szerintem. :D
2016. márc. 23. 16:46
5/12 anonim válasza:
Nem :) hanem van amelyik szoknya gyárilag ilyen. De az igaz hogy a szűk bélés meg felcsúszik, szóval nem egyszerű a történet. Ceruzaszoknya, esetleg merevebb anyagú szoknya vagy rövidebb fazon is megoldás lehet.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi :) De tényleg zavar hogy nem tudom emiatt normálisan hordani a szoknyáimat. Tényleg CSAK nekem van ilyen hogy sétálás közben a lábam közé megy a szoknya? De miért? Vagyis inkább mit lehet vele csinálni, másoknak hogy nem történik ilyen? Nincs olyan szoknyám aminek gyárilag van belső szoknyája, úgyhogy majd kipróbálom egy hosszabb, szűk trikóval mondjuk. De más lányoknak az ilyen tárd felett érő szoknya tényleg nem megy be a lábuk közé csak nekem? >.<
2016. márc. 23. 17:27
7/12 A kérdező kommentje:
*térd
2016. márc. 23. 17:27
8/12 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt, ha vékonyabb anyagút vettem fel, de inkább a szél fújta be,megigazítottam és mentem tovább.
Hülyén hangzik, de gyakorold otthon mert lehet tényleg csak nem jól mész. Szűk feszesebb szoknyában meg nem járhat mindig az ember.
9/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :) Már csak rá kéne jönni hogy sétáljak, mert itthon sose megy be a lábam közé, mert hát rásegít kint a szél. :/ De köszi örülök hogy csak a járásommal van baj és nem kell hanyagolni a szoknyát, mert nagyon tetszik amúgy :D
2016. márc. 23. 17:37
10/12 anonim válasza:
Vastagabb anyagú szoknyáim vannak, nincs ilyen gondom. Nem szokott bemenni a lábam közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!