Szerintetek a Converse tornacipő csak farmerral mutat jól?
Nagyon tetszenek a Converse cipők, szeretnék belőle több párt is. Viszont a farmernadrágokat egyáltalán nem szeretem, inkább szoknyáim és más anyagú nadrágjaim vannak. A környezetemben mindenki farmert hord, csak Pesten és divatblogokon láttam olyan kényelmes és csinos összeállításokat, amit én is szeretnék megvalósítani.
Mit gondoltok ezekről?

Örülök, hogy így látjátok, mert én is. :)
Azt hittem , hogy ízlésficamom van, mert errefelé mindenki olyan egyszerűen öltözik. :D

Bocsi, de ez nagyon nem illik össze! A nőies szoknyákat/ruhákat ne rontsd el egy ilyen béna cipővel.
Úgyis olyan kevés lány hord szoknyát, most aki igen, az is elrontja egy rossz lábbelivel? Mert hidd el: egy rosszul megválasztott cipő nagyon sokat ront ám az összképen. Van egy csomó kényelmes, de szép, csinos, nőies cipő, amik mesésen mutatnak egy szép szoknyával vagy ruhával. Ilyesmikre gondolok pl.:
Kérlek, gondold át a dolgot, mert alapból tök jó stílusod, egyéniséged és nőies kisugárzásod lehet, ha jobban ügyelsz a megfelelő lábbeli kiválasztására. :)
24/f

Utolsó, lehet, hogy te oda meg vissza vagy a cipőkért, ami a 40es, 50es nőket jelképezi, de ne várd el egy fiatal lánytól, hogy olyanokat viseljen. A jó lábbeli relatív, ne akard ráerőltetni a kissé beteges ízlésed :)
Üdv, egy, a divatot nem követő, saját ízléssel rendelkező, a Converse cipőket kedvelő, a szövetnadrág, nyanyapapucs, és korosodó könyvelőnő-cipőfétises, mindenkire ezt erőltető, gyakorin randalírozókkal enyhén ellenálló fiatal lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!