Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a Converse tornaci...

Szerintetek a Converse tornacipő csak farmerral mutat jól?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek a Converse cipők, szeretnék belőle több párt is. Viszont a farmernadrágokat egyáltalán nem szeretem, inkább szoknyáim és más anyagú nadrágjaim vannak. A környezetemben mindenki farmert hord, csak Pesten és divatblogokon láttam olyan kényelmes és csinos összeállításokat, amit én is szeretnék megvalósítani.

Mit gondoltok ezekről?

[link]

[link]

[link]

2016. márc. 11. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
teljesen jók. főleg az utolsó. pont egy ilyesmi öltözetű lányt láttam, fekete harisnya, és a converse cipő... nagyon szemrevaló kis teremtés volt :)
2016. márc. 11. 21:20
 2/7 VirágésBence ***** válasza:
Szerintem tök jó a sportos és az elegáns, szoknyás stílus keverése, nagyon jól néz ki.
2016. márc. 11. 21:21
 3/7 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy így látjátok, mert én is. :)

Azt hittem , hogy ízlésficamom van, mert errefelé mindenki olyan egyszerűen öltözik. :D

2016. márc. 11. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is szoknyával hordom a conversemet, nem szeretem a farmert. Szerintem jól néz ki.:))
2016. márc. 11. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól néz ki :)
2016. márc. 11. 22:06
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Bocsi, de ez nagyon nem illik össze! A nőies szoknyákat/ruhákat ne rontsd el egy ilyen béna cipővel.

Úgyis olyan kevés lány hord szoknyát, most aki igen, az is elrontja egy rossz lábbelivel? Mert hidd el: egy rosszul megválasztott cipő nagyon sokat ront ám az összképen. Van egy csomó kényelmes, de szép, csinos, nőies cipő, amik mesésen mutatnak egy szép szoknyával vagy ruhával. Ilyesmikre gondolok pl.:

[link]

[link]

Kérlek, gondold át a dolgot, mert alapból tök jó stílusod, egyéniséged és nőies kisugárzásod lehet, ha jobban ügyelsz a megfelelő lábbeli kiválasztására. :)

24/f

2016. márc. 12. 11:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó, lehet, hogy te oda meg vissza vagy a cipőkért, ami a 40es, 50es nőket jelképezi, de ne várd el egy fiatal lánytól, hogy olyanokat viseljen. A jó lábbeli relatív, ne akard ráerőltetni a kissé beteges ízlésed :)

Üdv, egy, a divatot nem követő, saját ízléssel rendelkező, a Converse cipőket kedvelő, a szövetnadrág, nyanyapapucs, és korosodó könyvelőnő-cipőfétises, mindenkire ezt erőltető, gyakorin randalírozókkal enyhén ellenálló fiatal lány.

2016. márc. 13. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!