Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok erről a szoknyár...

~OnLány~ kérdése:

Mit gondoltok erről a szoknyáról? (Képen)

Figyelt kérdés

A skater féle szoknyáról.

Jól néz ki? Nőies,cuki,vagy mit gondolsz róla?Hordanád?

Ezt persze lányoktól kérdezem,de fiú is válaszolhat,hogy jól néznek-e ki.

[link]

[link]

[link]

[link] --->Erről a képről az utolsó,éppen ilyet láttam is egy boltban,szeretném megvenni,igaz,mindenki ilyet hord,de megtetszett nagyon.

Gondolom csak vékonyabb lányokon áll jól.

2016. márc. 22. 16:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem ezek a bőrhatású szoknyák nem tetszenek, de ez csak egyéni vélemény.

A fazonnal nincs semmi gond, de a rövidebb inkább kislányosnak hat számomra, pláne, hogy tüll anyagú (lásd 2. link).

Nőiesnek inkább a 3. linken szereplő szoknyát látom.

Nem rossz, de én nem vennék fel ilyen bőrhatású szoknyát, mondjuk én a kötelező női bőrtáskáktól is rosszul vagyok.

22L

2016. márc. 22. 16:19
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Ma épp egy ilyen fekete combközépig érős volt rajta. Én nagyon szeretem, bár a bőr nekem sem jön be, akkor inkább selyem vagy szatén, annak is szép fénye van.

Az hogy kin áll jól, azt látni kell. Szerencsére nekem arányos az alakom, csak lehetnék magasabb akkor még előnyösebb lenne egy szoknya.

22L

2016. márc. 22. 16:39
 3/12 anonim válasza:
0%
Én transzi vagyok, és szívesen hordanám őket!
2016. márc. 22. 17:14
 4/12 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem :) van műbőr és sima pamut skater szoknyám is. Szerintem ez olyasmi darab ami sok embernek jól áll, mivel kihangsúlyozza a derekat és kicsit elrejti a csípőt. Nekem sincs kifejezetten vékony alakom, csak átlagos és mégis azt szokták mondani hogy jól nézek ki benne.

19/L

2016. márc. 22. 17:15
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Nekem is átlagos alakom van.Remélem jól mutat majd rajtam.

Mondjuk ti milyen felsővel hordjátok?Milyen cipővel?

Harisnyát szoktatok alá felvenni,olyan vastagabbat,ha ilyenkor is hordjátok? :)

2016. márc. 22. 17:23
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

Ezek rövidek, max tinilányokon tudok ilyen hosszt elképzelni... Van pár skater fazonú ruhám és szoknyám, de azok mind térd felett érnek véget úgy 2-3 centivel.

Egyébként ilyen szoknyát csak testresimuló felsővel hordok, mert ezzel és egy bő fazonú felsőrésztől valahogy elveszik az alakom. Alacsony is vagyok, így hegyesorrú magassarkúval vagy balerinával hordom, optikailag nyújtanak. :)

[link]

[link] (jó, nekem nem ilyen magas :D)

2016. márc. 22. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Én ilyen időben 40-50 denes harisnyát veszek fel hozzá, ha hidegebb van akkor kettőt is :D nyáron nem szoktam harisnyát venni hozzá. Az én stílusom inkább sportos szóval slip onnal, bakanccsal vagy adidas superstarral hordom. Ha néha olyan kedvem van, akkor balerinával is felveszem vagy telitalpú cipővel/szandállal. A felső nálam is szűkebb fazonú, erre jön még egy farmerdzseki/bőrdzseki és a kedvenc statement nyakláncaim :)
2016. márc. 22. 18:22
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Miért a lányokat kérdezed elsősorban? Hát nem nekünk, férfiaknak mutogatjátok a szép lábatokat?
2016. márc. 22. 19:13
 9/12 A kérdező kommentje:

Elsősorban azért kedves utolsó,mert gondolom te férfiként nem hordasz szoknyát(arra értettem,hogy elsősoron őket kérdezem) és ti nem tudjátok mivel lehetne ilyet hordani,milyen felsőkkel és cipőkkel. :D

Oké,mondhatsz véleményt természetesen,le is írtam,hogy várom a válaszokat nemtől függetlenül akárkitől.

2016. márc. 22. 19:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem látta az első kérdésben olyat, hogy mivel lehetne hordani, meg ilyesmi...
2016. márc. 22. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!