Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen szetthez vásárláshoz? Ti irigykednétek?

Figyelt kérdés

szeretném, ha a többi lány irigykedjen rám, nem vagyok beképzelt, viszont jól esnének az ilyen pillantások :)

ezeket vennémfel, van egy hasonló csizmám:

[link]

ezt fekete harisnyával:

[link]

és egy bézs ballonkabáttal, és ilyesmi táskával:

[link]

2016. márc. 9. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem irigykednék, nem tetszik az a csizma, szerintem borzalmasan néz ki. A ruhával nincs különösebb bajom, de azt hiszem maximum a ballonkabátod tetszene.

20/L

2016. márc. 9. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Ki nem állhatom a hegyes orrú cipőket és csizmákat, meg az ilyen zsákszerű ruhákat. A lakktáska se tetszik. Nekem is csak a ballonkabát tetszene, ha olyan a szabása, de az meg nekem is van. Egyedül max az alakodra lennék irigy, hogy ha vékony derekad és széles csípőd lenne, formás kerek fenékkel és mellekkel.

21/L

2016. márc. 9. 18:02
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

Százával szaladgálnak a nők ehhez hasonló szettekben, semmi irigylésreméltó nincs ebben.

Am hány éves vagy? Egy épelméjű felnőtt nőről nem tudom elképzelni, h ilyen kérdést kiírjon, egy gyereken pedig nevetséges lenne a szett.

2016. márc. 9. 19:40
 4/9 A kérdező kommentje:
16
2016. márc. 9. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:
14%

Kisanyám ezt mellétaláltad.

Személy szerint én akkor irigykednék rád,ha egy nagyon fullos Nike edzőcipő lenne rajtad,valami menő kiszakított térdű gatya,és bőrkabát.

Ezek a hegyes orrú cipők bűnrondák,nemhogy irigykedni nem fognak,hanem kb. kiröhögnek. A ruha olyan,mint ha csak rá dobták volna a csajra,olyan mintha zsák lenne rajta. Ballonkabát jól tud kinézni,de én elmennék melletted simán,mert nem az én stílusom.

16L

2016. márc. 9. 21:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Ebben semmi irigyelni való nincs.

Egy átlagos nőcis szett ami egy 16 éves kislányon inkább koraven hatású.

Igaz én 30 vagyok van 2 gyerekem most várjuk a 3.babát én a hasonló nőket becsülöm akik jól néznek ki anyaként 30 felett.

Számomra egy csinike 16 eves semmi extra hatással nem bír hiszen az a ciki ha ilyenkor nem szep egy kislány.

2016. márc. 9. 21:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár nekem konkrétan ez a csizma nagyon nagyon tetszik, és a ballonkabátot is szeretem (a ruha és a táska nem tetszik), azt gondolnám, hogy biztosan eltévedtél, mert normális ember nem megy ilyen cipőben vásárolni. Kényelmesben kell menni.
2016. márc. 9. 22:04
 8/9 A kérdező kommentje:
:D
2016. márc. 10. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem irigykednék.

Én az ő dzsekijére irigykedem:

[link]

2016. márc. 10. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!