Mit gondoltok egy ilyen szetthez vásárláshoz? Ti irigykednétek?
szeretném, ha a többi lány irigykedjen rám, nem vagyok beképzelt, viszont jól esnének az ilyen pillantások :)
ezeket vennémfel, van egy hasonló csizmám:
ezt fekete harisnyával:
és egy bézs ballonkabáttal, és ilyesmi táskával:
Én nem irigykednék, nem tetszik az a csizma, szerintem borzalmasan néz ki. A ruhával nincs különösebb bajom, de azt hiszem maximum a ballonkabátod tetszene.
20/L
Ki nem állhatom a hegyes orrú cipőket és csizmákat, meg az ilyen zsákszerű ruhákat. A lakktáska se tetszik. Nekem is csak a ballonkabát tetszene, ha olyan a szabása, de az meg nekem is van. Egyedül max az alakodra lennék irigy, hogy ha vékony derekad és széles csípőd lenne, formás kerek fenékkel és mellekkel.
21/L
Százával szaladgálnak a nők ehhez hasonló szettekben, semmi irigylésreméltó nincs ebben.
Am hány éves vagy? Egy épelméjű felnőtt nőről nem tudom elképzelni, h ilyen kérdést kiírjon, egy gyereken pedig nevetséges lenne a szett.
Kisanyám ezt mellétaláltad.
Személy szerint én akkor irigykednék rád,ha egy nagyon fullos Nike edzőcipő lenne rajtad,valami menő kiszakított térdű gatya,és bőrkabát.
Ezek a hegyes orrú cipők bűnrondák,nemhogy irigykedni nem fognak,hanem kb. kiröhögnek. A ruha olyan,mint ha csak rá dobták volna a csajra,olyan mintha zsák lenne rajta. Ballonkabát jól tud kinézni,de én elmennék melletted simán,mert nem az én stílusom.
16L
Ebben semmi irigyelni való nincs.
Egy átlagos nőcis szett ami egy 16 éves kislányon inkább koraven hatású.
Igaz én 30 vagyok van 2 gyerekem most várjuk a 3.babát én a hasonló nőket becsülöm akik jól néznek ki anyaként 30 felett.
Számomra egy csinike 16 eves semmi extra hatással nem bír hiszen az a ciki ha ilyenkor nem szep egy kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!