Szerintetek fűzzek reményeket a télikabát vásárláshoz?
Tegnap előtt 12 üzletben voltam itt Bp-en.
C&A, H&M, Reserved, Pimkie, Cosmos city, kínai boltok, Zara, Mango, New Yorker stb stb...
Arána, Allee, Árkád, Westend, Blaha...
Nem voltak kabátok. Vagyis voltak a New Yorkerben, de nem volt a méretemben, illetve ha volt is, az nem felelt meg az ízlésemnek.
Fűzzek még reményeket a télikabát vásárláshoz? H&M-ben (mindehyikben) tavaszi cuccokat tettek ki, ami akciós azok a blúzok, nadrágok, de kabátok már nem voltak.
Nagyon elvagyok keseredve, egy egész napom elment keresgéléssel, és sehol sem találtam. Van valami tippetek?
Bonprix, vatera, apród, jófogás, ezeket is mindbújom, de nincs a méretemben :( és nem találok semmi jót.
Hogyha szerintetek már esélytelen, akkor nem nézelődöm.
A kabát téma azért ennyire fontos nálam, mert egy ezeréves szövetkabátom van, amin átfúj a szél, hideg a hátam, nyakam(sál, pulcsi ellenére is)... nem kényelmes, nem szeretem. Idejét múlt, nagymamás kabát.
A turit kifelejtettem, Köki, XX ker, Nagylajos királyútja... most soroljam? csak ez az árucserét követő legelső nap volt!
Az ázsia centerbe nem mentem még, Párom édesanyja karácsony előtt volt ott, nevetséges árak vannak azt mondta. Arra érti: nagyon drága, egy kockás ing 9.000 Ft volt, stb.
Ilyen ruhás piac hol van? az itteni piacon nagyon csúnya kabátok vannak :( ilyen kötözött sonka, meg fényes, lakkos, mint a hullazsák.
Sárkány Centert írtam nem Ázsia Centert. :)
Amúgy Józsefvárosi piac, Lőrinci Piac. Régen sokat jártunk például a Gyáli piacra.
több, mint 12 boltban voltam, és nem volt a méretemben :(
nem vagyok válogatós, nagymamám régi kabátját hordom, és amióta megkaptam csak használt kabátokat vásároltam, amiket agyonhordtam, ez az egy maradt meg...
Nem tudom miért mondod ezt, egyszerűen XS- és XL méretben vannak kabátok.
ilyen kabátot keresek.. sötétkék, semmi nincs rajta, teljesen homogén, nincsenek rajta díszek, semmi fityegő, lógó izé... vastag, meleg, stb.
Nem kislányos, nem nőies, sportos, laza, egyszerű, mindehez feltudom venni, könnyű, kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!