Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal miért nem tudok a semmmiről beszélgetni, akiben reményeket látok kapcsolatra?
Előzmények: randiztam egy sráccal.
tetszik, várom már mikor hív, stb, megint randi, stb stb, utána szex stb. és szerinte még nem vagyok a bnője, lehet nem is leszek, de most nem ez a lényeg.
Hanem hogy mindezek után pl a neten én képtelen vagyok olyan jellegű beszélgetésekre vele, mintha semmi nem történt volna, hogy ugye milyen szép az idő, meg kivel mi újság, jó tanácsok, kedves semmiségek, mint ahogy akármelyik ismerőssel szokott az ember beszélni. nálam személyesebbé válik minden, de ő meg tartja azt a távolságot, mintha valami havernője lennék, vagy nem is tudom. mindenkivel jókat poénkodik én meg komolyan képtelen vagyok erre, hogy beálljak a sorba és esetleg lájkolgassam a képeit, meg írogassam rá a jókívánságokat. szóval mi lehet bennem ez a gát, vagy mi, hogy egyszerűen nem tudok vele úgy beszélni akár online, mint valami tök jófej ismerős csaj? ahogy a tök jófej ismerős csajai teszik??
az első kommentet keresztbe kasul, átvitten, mindenhogy sehogy nem értem.
amúgy nemigen mondhatom el neki, mert szabályosan közölte velem, hogy "csak úgy tartja velem a kapcsolatot" semmi másért.
próbálnám megerőltetni magam, de egyszerűen olyan kényszeredetten jön, pl egy kérdés, hogy milyen volt a síelés, stb, amit amúgy csak a képei alatti hozzászólásokból tudtam meg, hogy volt egyáltalán síelni....nekem nem mesélt, semmi.
tehát ha közlöm vele, jé síeltél, milyen volt, komolyan olyan érzésem van, mintha valami idegentől kérdezném. vagy a szomszédtól, vagy egy akárkitől.
vagy van ennek egyáltalán értelme? ne tiltsam inkább le és kész?
más hogy tenne?
hát semmi bajom nem lenne most, ha inkább sehogy nem érdeklődne, mint így, hogy de érdeklődik, ilyen "ugye szép az idő" formában.
akkor legalább egyértelmű lenne minden.
ha nem megyek bele a szexbe, ugyanitt lennénk. a szex nem változtat semmin. attól nem fognak jobban szeretni, de kevésbé sem.
kedves tőle, hogy nem akar bunkónak tűnni.
én sem akarok, így majd válaszolok erre-arra, valami kis igen-nem-el és leépítve. pipálva.
köszi a tanácsokat nagyon kellettek most, de tényleg!
a dolog eldőlt. pont.
nah eljutottam vele az időjárásos beszélgetésig.
hagyom is ezen a ponton. tudja jól mit érzek, ha akar valamit, majd tesz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!