Szerintetek fűzzek reményeket a télikabát vásárláshoz?
Tegnap előtt 12 üzletben voltam itt Bp-en.
C&A, H&M, Reserved, Pimkie, Cosmos city, kínai boltok, Zara, Mango, New Yorker stb stb...
Arána, Allee, Árkád, Westend, Blaha...
Nem voltak kabátok. Vagyis voltak a New Yorkerben, de nem volt a méretemben, illetve ha volt is, az nem felelt meg az ízlésemnek.
Fűzzek még reményeket a télikabát vásárláshoz? H&M-ben (mindehyikben) tavaszi cuccokat tettek ki, ami akciós azok a blúzok, nadrágok, de kabátok már nem voltak.
Nagyon elvagyok keseredve, egy egész napom elment keresgéléssel, és sehol sem találtam. Van valami tippetek?
Bonprix, vatera, apród, jófogás, ezeket is mindbújom, de nincs a méretemben :( és nem találok semmi jót.
Hogyha szerintetek már esélytelen, akkor nem nézelődöm.
A kabát téma azért ennyire fontos nálam, mert egy ezeréves szövetkabátom van, amin átfúj a szél, hideg a hátam, nyakam(sál, pulcsi ellenére is)... nem kényelmes, nem szeretem. Idejét múlt, nagymamás kabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!