Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek is bemegy séta közben...

Nektek is bemegy séta közben a szoknya a lábatok közé?

Figyelt kérdés
Egyre többet járok szoknyában. Eddig egy olyan szoknyám van a sok közül ami séta közben nem megy be a lábam közé, de az összes többi pedig igen! Én sétálok nagyon hülyén, hogy ez történik? Folyton igazgatni kell séta közben és nagyon zavaró! Nektek nem volt még ilyen? Mit lehet ellene tenni, hogy kéne sétálni ahhoz hogy ez ne történjen? Hiába járok minnél jobban összezárt combokkal, akkor is megtörténik ha egy lépés pont így sikerül. Szóval, ez miért van, és csak én vagyok ezzel így?

2016. márc. 23. 16:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
29%
Nekem nem szokott. Igaz, az én szoknyáim éppen térd felé érnek, talán ez lehet a "titok". A rövid szoknya csúszik összevissza.
2016. márc. 23. 20:06
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem új. 30 elmúltam, de még soha nem csúszott be szoknya a lábam közé. Szűkebb fazonú, masszívabb anyagú szoknyám vannak főleg, de a rövidebb, lazább se szokott soha. Esetleg egy szűk kombinészerű alsó ruha segíthet.
2016. márc. 24. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!