Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti milyen fehérneműt hordtok?

Ti milyen fehérneműt hordtok?

Figyelt kérdés
Attól tartok az egész készletemet le kéne cserélnem ha összejönnék valakivel.

2016. jún. 5. 16:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

bugyi főleg kényelmes, rendes bugyi vagy francia vagy tanga

így sorrendben

ha meg összejövök valakivel, ahogy te mondtad akk felveszem azokat, amik arra vannak pl combfix, harisnyatartó, body ilyenek

2016. júl. 19. 13:57
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Általában tangát. Hagyományost, vagy franciát csak akkor, amikor éppen megvan.
2016. júl. 19. 14:37
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Hagyományosat, vagy franciát. Ha összejönnék valakivel, beszereznék egy összeillő bugyi-melltartó szettet is ami szexibb, hogy azért legyen valami szexi is, ezt néha fölvenném. A régieket is tovább hordanám.
2016. júl. 19. 19:25
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Melltartóban az egyszínű, szivacs nélküli fajtákat szeretem, mindenféle csipke és hasonló dolgok nélkül. [link]

Illetve van hogy egy fekete sportmelltartót veszek fel, de nem olyat aminek atléta trikós hátulja van, hanem mint egy rendes melltartónak csak kapcsok nélkül.

Franciabugyit szoktam hordani: [link]

Ugyanilyen csipkést, de nem ilyen rusnya színben,általában fekete vagy testszínűt viselek. Nagy ritkán tangát, ha a ruha megköveteli, de azokból is csak az egyszínű, csipkementes változatot kedvelem.

Aludni pedig nagymama bugyiban szoktam, az a kényelmes. Egyszer barátom meg is lepődött, hogy mi a fene van rajtam. Én csak annyit mondtam, hogy mindegy úgyis lekerül:D

2016. júl. 19. 21:46
 25/25 anonim válasza:
90%
Én többnyire pamut tangát hordok, csak akkor nem ha megjön. 16L
2016. júl. 26. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!