Ti milyen fehérneműt hordtok?
bugyi főleg kényelmes, rendes bugyi vagy francia vagy tanga
így sorrendben
ha meg összejövök valakivel, ahogy te mondtad akk felveszem azokat, amik arra vannak pl combfix, harisnyatartó, body ilyenek
Melltartóban az egyszínű, szivacs nélküli fajtákat szeretem, mindenféle csipke és hasonló dolgok nélkül. [link]
Illetve van hogy egy fekete sportmelltartót veszek fel, de nem olyat aminek atléta trikós hátulja van, hanem mint egy rendes melltartónak csak kapcsok nélkül.
Franciabugyit szoktam hordani: [link]
Ugyanilyen csipkést, de nem ilyen rusnya színben,általában fekete vagy testszínűt viselek. Nagy ritkán tangát, ha a ruha megköveteli, de azokból is csak az egyszínű, csipkementes változatot kedvelem.
Aludni pedig nagymama bugyiban szoktam, az a kényelmes. Egyszer barátom meg is lepődött, hogy mi a fene van rajtam. Én csak annyit mondtam, hogy mindegy úgyis lekerül:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!