Ti milyen fehérneműt hordtok?
Figyelt kérdés
Attól tartok az egész készletemet le kéne cserélnem ha összejönnék valakivel.2016. jún. 5. 16:16
11/25 anonim válasza:
Sima, normál fazonú, néha francia. Többnyire egyszínűek, de van cuki mintás is, mellesleg a pasiknak teljesen mindegy milyet hordunk. Kivéve a perverzeket, de olyannal sose jártam szerencsére.
12/25 anonim válasza:
Páromat egyáltalán nem érdekli, mindig azt mondja, hogy ami nekem kényelmes. Én ha vele/nála vagyok, tangát hordok, itthon pedig normált. Van 2-3 db francibugyyim, csipkés, de annyira nekem nem jön be, évente egyszer van rajtam kb.
13/25 anonim válasza:
tangát szoktam, a pamut sportostól kezdve a szexi csipkésig :) páromnak teljesen megfelel :D
14/25 anonim válasza:
Brazilt pamutbol,ha ki akarom csipni magam akkor csipkes franciabugyikat.Tanga irrital es nem is all jol,mar jo regen nem kinzom magam vele.
16/25 anonim válasza:
tanga,francia meg szeretek fehérnemű nélkül lenni.. L/18
18/25 anonim válasza:
Én fiúként tangát hordok, és lányokon is a tanga a kedvencem. :)
19/25 sarkanylady válasza:
Tanga es francia de a tanga a favorit😊
20/25 anonim válasza:
Én gumibugyit mert pelenkához az való. 60F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!