Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, mi a véleményetek...

Lányok, mi a véleményetek ezekről a stílus összeállításokról?

Figyelt kérdés

Valamint, ha az utcán szembejönnének veletek ezek a férfiak mit gondolnátok róluk? Pasik válasza nem érdekel!!

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. jún. 2. 04:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Maga a fèrfi jól nèzel ki...de nem ezekbe a ruhákba....

Mèg talán az utolsó elmegy...

Nem èrtem hova fajul a világ?! Pink nadrág?! Ja bocs magenta.....😃😂

2016. jún. 2. 06:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Rendben megértem, hogy a magenta színű szövetnadrág nem nyerte el a tetszésedet, de egyébként Olaszországban mindennapos viselet a férfiaknál ez az egyik, a másik dolog hogy a többi ruhadarabon nem tudom mi kivetni valót találsz!? Mert szerintem ezek a férfiak elég ízlésesen vannak felöltözve, nem úgy mint az igénytelen sörhasú magyar férfiak többsége! Tisztelet a kivételnek. Lóg rajtuk a nadrág, stílus Magyarországon szinte nincs is jelen! Mások véleményére is kíváncsi vagyok azért!
2016. jún. 2. 08:00
 3/8 anonim ***** válasza:

az 1. nem rossz, a 2. elmenne a kendő (?) és a nyaklánc nélkül, a 3.-on borzasztó az a ciklámen nadrág, esetleg valami visszafogottabb színben nem lenne olyan rossz, a 4. szett viszont egy az egyben undorító, b uzis.

összességében nekem ez túl dzsigolós meg macsós, egyik sem az én stílusom.

2016. jún. 2. 09:22
 4/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Divatosnak divatos, de nekem a fehér nadrág elég furin néz ki (még magamon se szeretem). Stílusban tőlem ez elég távol áll, de nem szoktam férfiakat bámulni az utcán, szóval lehet, észre se venném. Ha neked ez tetszik, viseld nyugodtan.
2016. jún. 2. 09:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első kifejezetten tetszik. A második nem lenne rossz a kendő nélkül. A harmadik és a negyedik nem jön be.
2016. jún. 2. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:
A pasik 10/10-esek.
2016. jún. 2. 11:46
 7/8 anonim ***** válasza:
nem tetszenek, de nem is tartom gusztustalannak. ha az utcán jön szembe velem nem is érdekel.
2016. jún. 2. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem hibát ír ki és nem jeleníti meg a képeket, pedig érdekelne :)
2016. jún. 6. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!