Vegyek ma este harisnyát?
Még a nők is azt írják, hogy nem divatos, szép stb a harisnya, kivéve bizonyos nylonok, de sokan azt is ocsmánynak tartják, ami nagyon fényes,nem passzol a ruhához, bőrszínhez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
és mennyire jellemző, hogy a több harisnyakedvelő férfi közül rögtön magadra vetted a kritikát - mert senki más nem reagált. És mennyire jellemző, hogy miután privátban kitárgyaltuk hogy mit-miért és miért nem, és lehordtál engem mindennek, nem bírtad ki hogy ne írd ki nyilvánosan is hogy más milyen hülye szemét vagyok ugye ? :-)
Bocsi, elfelejtettem megkérdezni korábban: láttál már igazi nőt közelről ? Fehérneműben ? Anyukádon kívül, úgy értem...
Te kezdted! Olvasd vissza a 8.válaszod. Arról nem tehetek, hogy a kérdező nem ír semmit, se privátot neked, hogy én nem ő vagyok.
Képzeld láttam, voltam nővel, és ágyba is bújtam vele.
Én jó pár éve hordok barna nylonharisnyát,van ami nem áttetsző, az jobban feltűnő, de pár emberen kívül senkit nem érdekel. Van egy részük az embereknek, akinek nagy dolog, vagy harisnya fétises és ezért bosszantó neki ha fiúkon lát, de többnyire közömbös a legtöbb ember.
És többnyire nem azért furcsállják, tapasztalom, mert cikinek vagy bzisnak találják, főleg nők, hanem hogy bejön, ők harisnya nélkül szeretnek lenni és hogy rövidnadrághoz hordom, ezért furcsállják inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!