Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vegyek ma este harisnyát?

Vegyek ma este harisnyát?

Figyelt kérdés
A barátnőm Megkért este a rövidnaci alá vegyek harisnyát mert szabadtéri programra megyünk!! 16 fiu neki nagyon tetszik rajtam a testszinű harisnya!

2016. máj. 28. 06:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Még a nők is azt írják, hogy nem divatos, szép stb a harisnya, kivéve bizonyos nylonok, de sokan azt is ocsmánynak tartják, ami nagyon fényes,nem passzol a ruhához, bőrszínhez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

2016. máj. 31. 11:22
 12/20 anonim ***** válasza:
2016. máj. 31. 11:22
 13/20 anonim ***** válasza:
krisztamnk nevű szánalmas nőcike azt hiszed csak 1 férfi harisnya kedvelő van a világon, és azt hiszed, hogy csak 1 harisnya kedvelő írhat ki kérdést a gyikre, de akár milyen nehéz elhinni, ezt a kérdést is más írta ki, nem akire gondolsz.
2016. jún. 1. 10:41
 14/20 anonim ***** válasza:
van itt 2-3 perverz, akik rendszeresen írogatnak ki kérdéseket, illetve ugranak minden ilyen témára. nagyon remélem, hogy ennél több aberrált nem jut erre az oldalra.
2016. jún. 1. 10:43
 15/20 krisztamnk ***** válasza:
0%

és mennyire jellemző, hogy a több harisnyakedvelő férfi közül rögtön magadra vetted a kritikát - mert senki más nem reagált. És mennyire jellemző, hogy miután privátban kitárgyaltuk hogy mit-miért és miért nem, és lehordtál engem mindennek, nem bírtad ki hogy ne írd ki nyilvánosan is hogy más milyen hülye szemét vagyok ugye ? :-)

Bocsi, elfelejtettem megkérdezni korábban: láttál már igazi nőt közelről ? Fehérneműben ? Anyukádon kívül, úgy értem...

2016. jún. 2. 21:59
 16/20 anonim ***** válasza:

Te kezdted! Olvasd vissza a 8.válaszod. Arról nem tehetek, hogy a kérdező nem ír semmit, se privátot neked, hogy én nem ő vagyok.

Képzeld láttam, voltam nővel, és ágyba is bújtam vele.

2016. jún. 2. 22:10
 17/20 A kérdező kommentje:
Szisztok!nem gondoltam volna,hogy ekkora vitát kreálok egy harisnya felvételből! Csak a kíváncsiság vezérelt, kiváncsi voltam milyen érzés viselni!
2016. jún. 3. 09:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de van pár buta látod, aki egy sima nylon harisnyának is akkora feneket kerít, pedig alapjában nem nagy vmi.
2016. jún. 3. 10:36
 19/20 A kérdező kommentje:
Szerintem se nagy dolog; főleg ha nem feltűnő szint visel valaki!
2016. jún. 3. 11:09
 20/20 anonim ***** válasza:

Én jó pár éve hordok barna nylonharisnyát,van ami nem áttetsző, az jobban feltűnő, de pár emberen kívül senkit nem érdekel. Van egy részük az embereknek, akinek nagy dolog, vagy harisnya fétises és ezért bosszantó neki ha fiúkon lát, de többnyire közömbös a legtöbb ember.

És többnyire nem azért furcsállják, tapasztalom, mert cikinek vagy bzisnak találják, főleg nők, hanem hogy bejön, ők harisnya nélkül szeretnek lenni és hogy rövidnadrághoz hordom, ezért furcsállják inkább.

2016. jún. 4. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!