A 9 éves lányom fázik este. Adhatok rá alváshoz harisnyát, ha kéri és szeretne abban aludni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 11:01
1/18 anonim válasza:
Több kérdés van: hány fokos a szoba, miben alszik - pizsma, hálóing stb), miért fázik - beteg, túl sovány, keringési problémái vannak?
Ha fázik, akkor természetesen engedd, hogy melegebben legyen felöltözve alváshoz, de az okot kellene megkeresni és megszüntetni.
2/18 A kérdező kommentje:
A szobában 22 fok van, több nem igen tud lenni, hiába veszem fel a fűtést, de szerintem ez nem hideg.
Pizsamanadrágban alszik amúgy.
(Hozzáteszem, hogy a mi szobánkban csak 19 van, hogy nála melegebb legyen.)
2013. jan. 1. 11:12
3/18 anonim válasza:
még a pizsama alá? Én inkább melegebb-frottír vagy flanel-pizsamát adnék rá zoknival és melegebb takarót esetleg pléddel kombinálva.
De ha ragaszkodik a harisnyához, ám legyen, de szerintem nem a legkényelmesebb.
4/18 A kérdező kommentje:
A keze hideg szokott lenni alapból.
2013. jan. 1. 11:13
5/18 A kérdező kommentje:
Eléggé ragaszkodik a harisnyához.
2013. jan. 1. 11:14
7/18 anonim válasza:
22° az sok, nem az lehet a baj. Meleg lábfürdő, lazán megtörölgetni +100%-os gyapjúzokni. Nem műszálas pizsama, takaró. Ne a tv/gép mellől menjen aludni, este egy kis meghitt mese, egy kis mécses mellett- áthassa a lélek melege.
8/18 anonim válasza:
Miert ne adhatnal ra ha keri en a kisebbik fiamra meg este is adok zoknit hogy ne fazon a laba.
10/18 gabszem válasza:
meleg zokni, vastagabb pizsama, esetleg kis trikó a pizsamafelső alá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!