A 9 éves lányom fázik este. Adhatok rá alváshoz harisnyát, ha kéri és szeretne abban aludni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 11:01
11/18 anonim válasza:
A fiam és a lányom ugyanúgy vastag pamutharisnyában alszanak, s azóta nem fáznak alváskor.
12/18 anonim válasza:
Ez komoly, hogy itt kérsz "engedélyt", hogy harisnyát vehessen fel a 9 éves lányod az alváshoz???
Ha neki úgy jó, akkor aludjon abban. Mi ezzel a baj?
13/18 A kérdező kommentje:
Nekem azért fura, csak azért kérdeztem. Napköziben nem szokott fázni.
2013. jan. 1. 12:17
14/18 anonim válasza:
12-es osztom a véleményed?először azt hittem rosszul olvasok,de rájöttem hogy vannak még érdekes emberek,hát kérdező ha most mindenki azt írta volna hogy ne adj rá hagyd fázni akkor hagynád???jaaaaaaj
15/18 anonim válasza:
fűts 1-2 fokkal melegebbre, én is fázom 22 fokban
17/18 anonim válasza:
Nekem 22 fokban már melegem van alvásnál. Vastagabb takaró/pizsama a megoldás.
18/18 anonim válasza:
Én a gyerekemnek(ha lenne),ezt nem engedném meg!Inkább vastagabb paplant,plusz plédet javasolnék,már ha ennyire fázik.Tudd meg,ha ha pamutharisnyanadrágot adsz rá éjszakára még a bugyin kívül,akkor annak következménye lesz.Nem fog rendesen szellőzni a puncija,és emiatt gombásodást is kaphat.Éppen ezért én erről lebeszélném a helyedben,elmondanám neki ezeket a fejleményeket.Ahogy írtad a lányod 9 éves,nem igaz,hogy nem érti meg.Egyébként a szive joga,hogy mit akar felvenni,és a te dolgod,hogy mit adsz rá.22 fokos szobában aludni p.harisnyában paplan alatt,az olyan mint nyáron a majdnem 40 fokos hőségben egy kislányra pamutharisnyát adni a szoknyája alá.Még belegondolni is borzasztó,sőt láttam is ilyet a múlt nyáron.Csak azért nem szóltam be az anyjának,mert semmi közöm hozzá,viszont ez felér egy gyerekkínzással.Minálunk a szobában 22-25 fok van,renszeresen szellőztetünk,pedig kettesen van a konvektor,mégis a párommal alvás közben lerúgjuk magunkról a paplant.Remélem jó tanácsot adtam a válaszommal,és hidd el nekem:Aludni anyaszült meztelenül a legjobb,ez az egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!