A fiatok hány éves korig vette fel a harisnyát, amíg nem számított cikinek és nem ellenkezett?
Én nem akarom ráerőszakolni, de állandóan felfázik az iskolában. Nem rég voltam a Takkoban, s pont készlethiány miatt nem volt fiúharisnya, így kénytelen voltam a lányharisnyák között szétnézni. Ti honnét szerzitek be?
Egy lánynak sokkal egyszerűbb ruhát venni, mint egy fiúnak!
Én fiú leggingset (jéger naciként is szokott lenni) vettem már lehet kapni tescóban is, múltkor c&a-sat vettem. Ilyen pamut anyagú nincs neki lába de passzosabb szóval jó naci alá.
Lábfejes harisnyát már nem tűr meg (nem utolsósorban a legget fel tudja venni egyedül de a harit nem és én örülök ha a 2 kisebb mellett legalább ő felöltözik egyedül) 6 éves egyébként és az oviban is beszólt neki vki ha hariban volt :)) persze ezzel nem kell foglalkozni, ÉN TUDOM, de neki rosszul esett.
Egyik haverom apja ácsként dolgozik, sokszor kell a szabadban ténykednie még az őszi mínuszok idején is, és ő úgy döntött, ha ciki, ha nem, ő 50 évesen is vesz a nadrág alá harisnyát. Merthogy két nadrágban alig tudna mozogni, az a vékony réteg viszont elmondása szerint tényleg sokat jelent.
Első hallásra furcsának tűnt nekem, de belegondolva végülis szerintem ilyen helyzetben teljesen érthető, és nem is ciki.
Persze tudom, nem konkrétan erre szólt a kérdésed, csak ez jutott eszembe róla :) Saját fiam még nincs, így ezügyben nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!